Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Εμένα που δεν μπορείς να δεις» που έχει σκοπό να αναδείξει τα θέματα της ψυχικής υγείας, την οποία ο Δούκας του Σάσεξ συνδημιούργησε με την Όπρα Γουίνφρεϊ για ο Apple Tv +.

O Xάρι αισθάνεται ότι μοιάζει περισσότερο στην μαμά του

Όσο το άγχος του γινόταν πιο έντονο, ο πρίγκιπας Χάρι συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να μιλήσει και να αναζητήσει βοήθεια. Αποκάλυψε ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας τον ενθάρρυναν να σηκώσει ξανά το κεφάλι του, αλλά ο ίδιος γνώριζε, ότι μοιάζει περισσότερο στην μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Κάποια στιγμή, εκεί πλησιάζοντας στα 30 μου, έθετα ερωτήσεις στον εαυτό μου: ”Πρέπει να είμαι εδώ;”, ”Δεν μπορείς να κρύβεσαι”. Μέλη της οικογένειας μου είπαν: ”Απλά παίξε το παιχνίδι και η ζωή σου θα είναι πιο εύκολη, αλλά εγώ μοιάζω περισσότερο στην μαμά μου. Αισθανόμουν ότι ενώ είμαι έξω από το σύστημα, παραμένω κολλημένος εδώ. Και ότι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθώ ήταν να πω την αλήθεια».

Ο πρίγκιπας Χάρι σχολιάζει τη σχέση της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ

Αναφερόμενος στα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ,, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μία αναφορά στη σχέση της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ. «(Η Μέγκαν) θα έδινε τέλος στη ζωή της. Δεν θα έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Αν έχω τύψεις; Ναι! Η μεγαλύτερη μου ενοχή ήταν ότι δεν δούλεψα νωρίτερα για τη σχέση με τη γυναίκα μου και δεν μίλησα νωρίτερα για το ρατσισμό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου γιατί ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός και δείτε τι έγινε. Έπρεπε να μιλήσω πριν επαναληφθεί η ιστορία. Δεν θα σταματήσουν μέχρι να πεθάνει. Δεν θα μπορούσα να χάσω και άλλη γυναίκα από τη ζωή μου (μετά την μητέρα μου)»

H πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της Dodi έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997. Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν 12 ετών και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν 15 ετών.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε και για τη στάση του πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολου όσον αφορά την ανατροφή του. «Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει σε εμένα και στον Γουίλιαμ. Όπως ήταν για εμένα έτσι θα είναι και για εσάς. Αυτό δεν βγάζει νόημα. Δεν σημαίνει ότι επειδή υπέφερες εσύ θα πρέπει να υποφέρουν και τα παιδιά σου. Στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Αν εσύ υπέφερες, κάνε ό,τι μπορείς για να διαβεβαιωθείς ότι οι αρνητικές εμπειρίες που είχες δεν θα συμβούν στα παιδιά σου. Ότι θα πρέπει να κάνεις το σωστό για τα παιδιά σου».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ