Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν μια λαμπερή εμφάνιση στην παρουσίαση μιας ειδικής έκδοσης των TIME100 Talks από το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα την Τρίτη.

Ο πρίγκιπας Χάρι  και η Μέγκαν μίλησαν ακόμα και για τον 17 μηνών γιο τους Άρτσι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, λέγοντας ότι απολαμβάνουν «όλο αυτόν τον ποιοτικό χρόνο» με το μικρό τους αγοράκι.

Όμως, το επίκεντρο της συζήτησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ψηφιακό κόσμο και ο τρόπος καταπολέμησης των αρνητικών επιπτώσεων των κοινωνικών μέσων.

Η Μέγκαν ανέφερε ότι: «Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθούμε να κατανοήσουμε όλες τις αποχρώσεις του τι συμβαίνει στο διαδίκτυο. Είναι παντού και μας επηρεάζει σε πολλά επίπεδα. Έτσι ξεκινήσαμε με καθηγητές και ειδικούς στον τομέα αυτό να το δούμε μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης».

Ο Χάρι  πρόσθεσε: «Αυτό που συμβαίνει στον διαδικτυακό κόσμο επηρεάζει τον πραγματικό κόσμο. Δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες πλατφόρμες ή συγκεκριμένες συνομιλίες ή ομάδες κοινωνικών μέσων. Αυτή είναι μια παγκόσμια κρίση – μια παγκόσμια κρίση μίσους, μια παγκόσμια κρίση παραπληροφόρησης και μια παγκόσμια κρίση υγείας».

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η δημόσια αναφορά στον γιο τους Άρτσι

Το ζευγάρι μίλησε για το πώς το διαδίκτυο επηρέασε κρίσιμα ζητήματα όπως η φυλετική δικαιοσύνη, η ισότητα των φύλων, η αλλαγή του κλίματος και η ψυχική υγεία, στα πλαίσια της συζήτησης για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν έναν ασφαλέστερο ψηφιακό κόσμο.

Όταν ο διευθύνοντας σύμβουλος και αρχισυντάκτης του περιοδικού TIME ρώτησε τον Χάρι και τη Μέγκαν πώς αντιμετώπισαν την περίοδο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Μέγκαν απάντησε «όλοι παλεύουμε με μια διαφορετική εκδοχή του ίδιου πράγματος. Προσπαθούμε απλώς να απολαύσουμε όλο τον ποιοτικό χρόνο που έχουμε με τον γιο μας αυτή τη στιγμή και να μην χάσουμε ούτε μια στιγμή από την ανάπτυξή του».

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η δημόσια αναφορά στον γιο τους Άρτσι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ