Εμφανώς ταραγμένος είναι ο πρίγκιπας Χάρι σε σκηνή που προβλήθηκε στο πολύκροτο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στο Netflix, τη στιγμή που δέχεται SMS από τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Το μήνυμα το έλαβε ο Δούκας του Σάσεξ από τον αδερφό του, μία ημέρα μετά την προβολή της συνέντευξής του με την Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τον Μάρτιο του 2021. Στο ντοκιμαντέρ, φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι να διαβάζει το μήνυμα του αδερφού του και να λέει: «Μακάρι να ήξερα τι να κάνω».

Πρίγκιπας Χάρι: Καρέ- καρέ η αντίδρασή του όταν δέχτηκε SMS από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η Μέγκαν μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι έστρεψε προς το μέρος της, την οθόνη του κινητού του. «Ουάου», αναφώνησε η Δούκισσα του Σάσεξ και είπε στον φίλο της Perry με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο: «Μόλις δέχτηκε μήνυμα από τον αδερφό του». Ο πρίγκιπας Χάρι φαινόταν έντονα προβληματισμένος. «Μακάρι να ήξερα τι να κάνω!». Τότε η Μέγκαν του είπε: «Ξέρω. Ας πάρουμε μία ανάσα. Να βγούμε να πάρουμε λίγο αέρα και να αποφασίσουμε μετά».

Η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι δέχεται μήνυμα από τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ- Εμφανής η ταραχή του

Σε εκείνη τη συνέντευξη η Μέγκαν είχε αποκαλύψει ότι πριν γεννηθεί ο Άρτσι είχε ήδη αποφασιστεί ότι δεν θα έπαιρνε κάποιο τίτλο και ότι δεν θα είχε κάποια ασφάλεια. Η ιδέα ότι γιος της θα ήταν χωρίς ασφάλεια και χωρίς τίτλο την είχε σοκάρει. Αίσθηση είχε προκαλέσει η αποκάλυψη της Μέγκαν ότι «υπήρχε ανησυχία και γίνονταν συζητήσεις για το χρώμα του δέρματος του μωρού, πριν ακόμα αυτό γεννηθεί».

«Ποιος έκανε αυτές τις συζητήσεις;», την είχε ρωτήσει η Όπρα. Τότε η Μέγκαν αρνήθηκε να κατονομάσει: «Νομίζω ότι θα ήταν πολύ επιζήμιο για αυτούς».

Για τη φημολογούμενη ρήξη της με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η Μέγκαν Μαρκλ είχε πει ότι δεν ήταν εκείνη που έκανε την Κάθριν Μίντλετον να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον Χάρι, αλλά ότι στην πραγματικότητα συνέβη το αντίθετο. Η Μέγκαν αποκάλυψε ότι η σύζυγός του πρίγκιπα Γουίλιαμ την έκανε να κλάψει πριν από το γάμο της αλλά δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο συμβάν καθώς η Κάθριν Μίντλετον της ζήτησε τελικά συγγνώμη με ένα σημείωμα με το οποίο αναλάμβανε την ευθύνη της. Το σημείωμα είχε συνοδεύσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα μπουκέτο με λουλούδια.

Η Μέγκαν είχε τονίσει ότι δεν θα ήταν «δίκαιο» για την Κάθριν να αναφερθεί λεπτομερώς σε εκείνο το περιστατικό, το οποίο δεν χαρακτήρισε ωστόσο ως «αντιπαράθεση». Όπως αποκάλυψε όμως, είχε δυσκολευτεί να το ξεπεράσει καθώς κατηγορήθηκε για κάτι που δεν είχε κάνει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ