Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τα επόμενα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry and Meghan» που θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου. Στο νέο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Δούκας του Σάσεξ αναφέρει: «Ήταν χαρούμενοι που έλεγαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου. Ποτέ δεν ήταν πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατέψουν εμάς».

Στο τρέιλερ, 90 δευτερολέπτων, βλέπουμε ότι το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και προβάλλονται φωτογραφίες από τις επίσημες εμφανίσεις τους, πριν ανακοινώσουν την παραίτησή τους. Ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να λέει: «Αναρωτιέμαι τι θα μας είχε συμβεί αν δεν φεύγαμε όταν το κάναμε!».

Η Μέγκαν αναφέρει ότι δεν αισθανόταν ασφαλής: «Όλοι γνώριζαν πού βρισκόμασταν κάθε στιγμή». Ο πρίγκιπας Χάρι πρόσθεσε: «Έπρεπε να φύγουμε από εκεί».

Αίσθηση προκαλεί η ατάκα της Μέγκαν Μαρκλ που επίσης ακούγεται στο trailer: «Δεν με πέταξαν απλά στους λύκους, αλλά με άφησαν να με φάνε των λύκων». Στο τρέιλερ εμφανίζονται φωτογραφίες και βίντεο του ζευγαριού στην έπαυλή τους στο Montecito με τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ. «Πάντα ένιωθα ότι άξιζε να παλέψω για αυτό», σχολιάζει ο πρίγκιπας Χάρι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ