Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Η τοποθέτησή του για την συνέντευξη Meghan-Harry

“Δεν χρειαζόταν να γίνει δημόσια, με αυτόν τον τρόπο”

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό τοποθετήθηκε πάνω στην πολύκροτη συνέντευξη που έδωσαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Όπρα Γούνφρεϊ. Μιλώντας στο BBC και τη δημοσιογράφο Yalda Hakim μίλησε ανοιχτά για το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα, όχι μόνο την βρετανική βασιλική οικογένεια, στην οποία ανήκουν ο Harry και η σύζυγός του, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Τονίζοντας πως είναι “δύσκολο να μπεις στη θέση κάποιου άλλου” και πως κατανοεί την πίεση πως ένιωσαν για τη δημόσια έκθεση τους, θεωρεί πως αυτή η συζήτηση έπρεπε  να γίνει εντός της βασιλικής οικογένειας.

πριγκιπας αλβέρτος meghan markle πριγκιπας Harry

 

O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό σε δημόσια τοποθέτηση για την συνέντευξη που έδωσαν οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry

“Δεν χρειαζόταν να γίνει δημόσια, με αυτόν τον τρόπο” είπε χαρακτηριστικά o Αλβέρτος για την συνέντευξη που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Harry και η εγκυμονούσα σύζυγός του Meghan Markle και έγινε πρώτο θέμα παγκοσμίως. “Με ενόχλησε κάπως, αν και καταλαβαίνω. Δεν θεωρώ πως ήταν ο κατάλληλος τρόπος να διεξαχθεί αυτή η συζήτηση” είπε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.  Ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος, απαντώντας σε μία ακόμη ερώτηση της δημοσιογράφου για τον πρίγκιπα Harry και τη νέα του ζωή, ευχήθηκε στον βρετανό γαλαζοαίματο «τα καλύτερα, αλλά είναι ένας δύσκολος κόσμος εκεί έξω” και εξέφρασε την ελπίδα του πως ο πρίγκιπας Harry “θα έχει την κρίση και την σοφία να κάνει τις σωστές επιλογές».

Δείτε την τηλεοπτική συνέντευξη του πρίγκιπα του Μονακό.