Για πρώτη φορά, η νονά του πρίγκιπα Τζορτζ, Τζούλια Σάμιουελ, μίλησε για εκείνον και για το χαρακτήρα του πίσω από τις πόρτες του παλατιού. «Είναι καταπληκτικός. Είναι αστείος και δυναμικός και θρασύς και η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα τον αγαπούσε τόσο πολύ», είπε η Τζούλια για τον Τζορτζ.

Η Τζούλια, η οποία είναι μία από τους επτά νονούς του πρίγκιπα Τζορτζ, αναφέρθηκε στον βαφτιστήρα της, ανήμερα της επετείου γέννησης της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η Τζούλια ήταν καλή φίλη με την Νταϊάνα και όπως τόνισε, προσπαθεί να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας για τον Τζορτζ. «Κάνω δώρα παιχνίδια στον Τζορτζ, σαν εκείνα που έκανε η Νταϊάνα σε εμάς, που μας έδινε τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έκαναν πραγματικά πολύ θόρυβο ή χρειάζονταν πολύ χρόνο για να συναρμολογηθούν» παραδέχτηκε. «Σχεδόν γέρνω από το μέγεθος και το βάρος του δώρου που ο Τζορτζ μετά, πρέπει να περάσει ολόκληρές ημέρες, συναρμολογώντας το. Και μετά να βάλει όλα τα μηχανικά μέρη στη θέση τους και αυτό να κάνει τον πιο απαίσιο θόρυβο με φώτα που αναβοσβήνουν και όλα αυτά. Αυτό με κάνει να γελάω και κάνει και τον Τζορτζ να γελάει».

Πρόσφατα, η μητέρα του πρίγκιπα Τζορτζ, Κάθριν  Μίντλετον μίλησε για το ανταγωνιστικό πνεύμα του Τζορτζ και αποκάλυψε ότι ο 7χρονος πρίγκιπας, γίνεται «γκρινιάρης» όταν χάνει. «Τα παιδιά απολαμβάνουν πραγματικά να βλέπουν να μεγαλώνουν τα ηλιοτρόπια που έχουν φυτέψει. Μάλιστα, κοιτάζουν πια λουλούδια μεγάλωσαν περισσότερο. Ο Λούις συνήθως κερδίζει σε αυτό το ”διαγωνισμό”, οπότε ο Τζορτζ είναι λίγο γκρινιάρης γι ‘αυτό!” ανέφερε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ