Πωλείται το πρώην “Παλάτι” του πρίγκιπα Κάρολου – Μάθετε πόσο

Δείτε το πανέμορφο σπίτι που έμενε για χρόνια

Η πρώην κατοικία του πρίγκιπα Κάρολου, το Manor House στο Μπράντνιντς στο Ντέβον, είναι προς πώληση για 3.9 εκατομμύρια ευρώ. Το αρχοντικό, το οποίο από το 1874 έως και το 1976 ανήκε στο Δουκάτο της Κορνουάλης, πλέον ανήκει στον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ και ο βασιλιάς Κάρολος Ι έχει μείνει επίσης στο συγκεκριμένο οίκημα. Το αρχοντικό διαθέτει έξι υπνοδωμάτια (ο βασιλιάς Κάρολος Ι έμενε στην κύρια σουίτα), εσωτερική πισίνα, ιδιωτική λίμνη και 28.5 στρέμματα γης. Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Η κουζίνα

Το σπίτι έχει ανακαινιστεί από τότε που ο βασιλιάς Κάρολος Ι έμενε εκεί, και οι σημερινοί ιδιοκτήτες του έχουν εκσυγχρονίσει την κουζίνα με γυαλιστερά κρεμ ντουλάπια, μαύρους μαρμάρινους πάγκους εργασίας και σποτάκια στην οροφή.

Το σαλόνι

Το σαλόνι είναι ψηλοτάβανο, διαθέτει ξύλινο δάπεδο και τζάκι από τούβλα. Οι σημερινοί κάτοικοι του σπιτιού έχουν επιπλώσει το χώρο με έναν γκρι γωνιακό καναπέ.

Ένας άλλος χώρος υποδοχής διαθέτει τοίχους με ξύλινη επένδυση, τζάκι, κόκκινους  καναπέδες με κρόσσια και οροφή σκαλισμένη στο χέρι.

Ένα τρίτο σαλόνι έχει ψηλή θολωτή οροφή με ξύλινα πάνελ, και έναν τοίχο διακοσμημένο εξ ολοκλήρου με τούβλο.

Η τραπεζαρία

Η μεγαλοπρεπής τραπεζαρία είναι διακοσμημένη με κίτρινους τοίχους και δύο κρυστάλλινους πολυελαίους. Ένα μακρύ ξύλινο τραπέζι κοσμεί το κέντρο του χώρου.

Η πισίνα

Το Manor House διαθέτει τη δική του εσωτερική πισίνα. Ο χώρος έχει ξύλινη θολωτή οροφή και καφέ πλακάκια δαπέδου.

 

Η κύρια κρεβατοκάμαρα

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι γνωστή ως το δωμάτιο του βασιλιά Καρόλου. Διαθέτει ξύλινο κρεβάτι με ουρανό και ψηλή οροφή με ξύλινο μπαλκόνι στην κορυφή.

Ένα άλλο υπνοδωμάτιο στο σπίτι έχει πιο ήσυχη διακόσμηση, με τοίχους, δάπεδα και έπιπλα σε κρεμ αποχρώσεις, καθώς και ένα εντοιχισμένο κάθισμα στο παράθυρο.

Ο κήπος

Η κατοικία διαθέτει ένα μεγάλο εξωτερικό αίθριο, με ξύλινο τραπέζι φαγητού και ομπρέλα.

Το σπίτι περιβάλλεται από 28.5 στρέμματα γης, τα οποία περιλαμβάνουν και μία ιδιωτική λίμνη.

Photos courtesy of Knight Frank.