Η βασιλική οικογένεια έθεσε κάποιους περιορισμούς σχετικά με το είδος των αναθημάτων που μπορούν να προσφέρονται έξω από το παλάτι του Windsor.

Συγκεκριμένα, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνουν δεκτά δώρα ή αντικείμενα τέχνης και ότι δεν θα πρέπει να τοποθετούνται αντικείμενα που δεν είναι λουλούδια ως φόρος τιμής στη Βασίλισσα. Πολλοί θαυμαστές έχουν αφήσει σάντουιτς μαρμελάδας και παιχνίδια Paddington Bear μπροστά από τα βασιλικά Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τα οποία δεν επιτρέπονται πλέον.

Συγκεκριμένα τα Royal Parks ανέφεραν ότι οι άνθρωποι καλούνται να αφήσουν μόνο αφιερώματα λουλουδιών σε μια ειδική τοποθεσία στο Green Park κοντά στην κατοικία της Αυτής Μεγαλειότητας στο Λονδίνο. Ζήτησαν από τους πενθούντες να αφαιρέσουν κάθε περιτύλιγμα από τα λουλούδια πριν από την κατάθεση τους ενώ τα αναμμένα κεριά αυτομάτως θα αφαιρούνται. Το Παλάτι πρόσθεσε ότι εκτός από τα λουλούδια γίνονται δεκτές και οι κάρτες συλλυπητηρίων.

Τα αφιερώματα θα παραμείνουν στο χώρο μέχρι να πραγματοποιηθούν όλες οι τελετουργικές δραστηριότητες και αναμένεται ότι τα λουλούδια θα αφαιρεθούν από τους χώρους του πάρκου επτά έως 14 ημέρες μετά την ημερομηνία της κηδείας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ