Το τελευταίο τρέιλερ για το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix κυκλοφόρησε τη Δευτέρα και αρκετές ήταν οι αποκαλύψεις, καθώς μεταξύ άλλων προβλήθηκαν αρκετές φωτογραφίες από το παρελθόν.

Τα επόμενα τρία επεισόδια θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και θα εστιάσουν στην αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντας και τη σχέση τους με τον Τύπο.

Ο ισχυρισμός του πρίγκιπα Χάρι

Ενώ εμφανίζεται μια εικόνα του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, ο Χάρι αναφέρει: «Ήταν στην ευχάριστη θέση να πουν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου (Ουίλιαμ). Δεν ήταν ποτέ διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατέψουν». Ωστόσο δεν είναι ευδιάκριτο σε ποιους αναφέρεται με την αντωνυμία «αυτοί».

Η Μέγκαν μιλάει για φόβους για την ασφάλεια

Στο κλιπ, ο Χάρι ακούγεται να λέει: «Αναρωτιέμαι τι θα μας είχε συμβεί αν δεν είχαμε φύγει όταν το κάναμε». Η Μέγκαν προσθέτει: «Όλοι στον κόσμο ήξεραν πού βρισκόμασταν». Ο Χάρι ακούγεται επίσης να λέει: «Είπα, πρέπει να φύγουμε από εδώ».

Η Μέγκαν και ο Χάρι εμφανίστηκαν στο «Freedom Flight» προς τις ΗΠΑ

Σε ένα βίντεο, ο Χάρι φαίνεται να χαμογελά σε ένα αεροπλάνο, καθώς λέει: «Είμαστε στην πτήση της ελευθερίας».

Η Λίλιμπετ φαίνεται να κάνει τα πρώτα της βήματα

Μέγκαν Μαρκλ

Η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν, η οποία έγινε ενός έτους τον Ιούνιο, σπάνια εμφανίζεται στο κοινό. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει συμπεριλάβει πλάνα της Λίλιμπετ να κάνει τα πρώτα της βήματα στον κήπο τους.

Μια εικόνα στη νέα τους ζωή στην Καλιφόρνια

Στιγμιότυπα και βίντεο από τη νέα ζωή του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στις ΗΠΑ προβάλλονται στην οθόνη και η Μέγκαν δηλώνει: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε αυτό το σπίτι που πάντα θέλαμε». Ο Χάρι με τη σειρά του συμπληρώνει: «Πάντα ένιωθα σαν να ήταν ένας αγώνας για τον οποίο αξίζει να παλέψεις».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ