Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, έγινε Συνταγματάρχης των Ιρλανδικών Φρουρών, έναν ρόλο που είχε στο παρελθόν ο σύζυγός της, πρίγκπας Γουίλιαμ, και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε τη νέα ιδιότητά της.

Η ανακοίνωση έρχεται καθώς το Παλάτι αποκάλυψε επίσης ότι η παρέλαση γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, γνωστή ως Trooping the Color θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν διοριστεί Συνταγματάρχες εντός της Πεζοφυλακής, συμπεριλαμβανομένης της Καμίλα ως Συνταγματάρχη των Φρουρών των Γρεναδιέρων.

Κέιτ Μίντλετον

Αυτόν τον ρόλο κατείχε προηγουμένως ο Δούκας της Υόρκης, πρίγκιπας Άντριου, μέχρι που του φαιρέθηκαν οι βασιλικοί τίτλοι τον Ιανουάριο του 2022.

Από την άλλη, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ, θα λάβει τον τίτλο του Συνταγματάρχη των Φρουρών της Ουαλίας από τον πατέρα του. Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα κάνουν ιππασία κατά τη διάρκεια της παρέλασης τον προσεχή Ιούνιο, ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων της Καμίλα και της Κέιτ Μίντλετον, θα παρακολουθήσουν την πομπή από τις άμαξες και το μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν επίσης ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στις υπάρχουσες συνταγματαρχίες των άλλων συνταγμάτων. Η πριγκίπισσα Άννα παραμένει ως Συνταγματάρχης των Blue and Royals, ενώ ο Δούκας του Κεντ είναι Συνταγματάρχης των Φρουρών της Σκωτίας.

H παρέλαση για τον Κάρολο θα περιλαμβάνει 1.400 παρελαύνοντες στρατιώτες, 200 άλογα και 400 μουσικούς, ενώ θα λάβει χώρα έξι εβδομάδες μετά τη Στέψη του, δηλαδή στις 6 Μάη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ