Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους δημόσιας εμφάνισης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον αποκάλυψαν την τελευταία εμμονή του μικρότερου γιου τους πρίγκιπα Λούις.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον αποκαλύπτουν την τελευταία εμμονή του πρίγκιπα Λούις

Το ζευγάρι επισκέφθηκε διάφορες επιχειρήσεις του Λονδίνου την Τρίτη για να ενημερωθεί για το πώς αντιμετωπίζουν την κρίση μετά την καραντίνα. Ο Γουίλιαμ και η Κάθριν ξεκίνησαν τη μέρα τους στο London Bridge Jobcentre, όπου μίλησαν με διάφορους εργοδότες.

Ο Λόιντ Γκράχαμ, ο διευθυντής κοινοτικής απασχόλησης της κατασκευαστική εταιρεία Keltbray, ανέφερε ότι η εταιρεία προχωράει στην κατεδάφιση διαφόρων κτιρίων για την ανακατασκευή της περιοχής Elephant και Castle.

Ο Γουίλιαμ του είπε «Τα παιδιά, ειδικά ο Λούις θα ήθελαν να έρθουν και να το παρακολουθήσουν, για να δουν τους εκσκαφείς, το λατρεύουν».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον αποκαλύπτουν την τελευταία εμμονή του πρίγκιπα Λούις

Και από ότι φαίνεται ο Λούις δεν είναι ο μόνος, καθώς η Κάθριν έκανε νόημα στο σύζυγό της και είπε του είπε “Μην ξεχνάς και τη Σάρλοτ! Θα το λάτρευε και εκείνη επίσης”.

Ο Δούκας και η Δούκισσα συχνά αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σχετικά με το τι αρέσει στα τρία παιδιά τους κατά καιρούς.

Τον Φεβρουάριο, ο Γουίλιαμ μίλησε για το πόσο πολύ διασκέδασαν με τα παιδιά στο σπίτι τους στο Νόρφολκ. “Είχαμε πάει με τα παιδιά να δούμε τα αρνάκια αυτή την εβδομάδα. Η Σάρλοτ δεν ήταν σίγουρη στην αρχή, αλλά ο Τζορτζ ήταν τελείως εκεί. Ο Λούις αγαπά τα τρακτέρ. Αγαπούν να βλέπουν τα αρνάκια και να ταΐζουν τα αρνάκια”.

Το βασιλικό ζεύγος πέρασε τη διάρκεια της καραντίνας στο Νόρφολκ και πρόσφατα επέστρεψε στο Λονδίνο ώστε ο Τζορτζ και η Σάρλοτ να επιστρέψουν επιτέλους στο σχολείο τους. “Νομίζω ότι κάθε γονιός νιώθει ανακουφισμένος που το σχολείο άρχισε ξανά. 5 μήνες – ήταν καταπληκτικά, αλλά ήταν 5 μεγάλοι μήνες!” ανέφερε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σχετικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ