Ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε συνέντευξη στον Τομ Μπράντμπι για το δίκτυο ITV, η οποία θα μεταδοθεί απόψε, προκειμένου να προωθήσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Spare». Ο ίδιος αναφέρεται στον λόγο για τον οποίο συγκράτησε τα συναισθήματά του μετά τον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1997.

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι έκλαψε μόνο μία φορά, στην ταφή της, και περιέγραψε την ενοχή που ένιωθε βλέποντας τα πλήθη που άφηναν λουλούδια έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον.

«Έκλαψα μια φορά, στην ταφή, και ξέρετε αναφέρομαι με λεπτομέρειες (στο Spare) για το πόσο περίεργο ήταν και πόσο στην πραγματικότητα ένιωθα κάποια ενοχή. Νομίζω ότι ο Γουίλιαμ ένιωθε το ίδιο, περπατώντας γύρω από το Παλάτι του Κένσινγκτον», είπε.

«Υπήρχαν 50.000 μπουκέτα λουλούδια για τη μητέρα μας και εκεί σφίγγαμε τα χέρια των ανθρώπων, χαμογελούσαμε…Και τα βρεγμένα χέρια που κουνούσαμε, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί τα χέρια τους ήταν βρεγμένα, αλλά ήταν από τα δάκρυα που σκούπιζαν», πρόσθεσε.

«Όλοι πίστευαν και ένιωθαν ότι γνώριζαν τη μαμά μας και οι δύο πιο κοντινοί της άνθρωποι, οι δύο πιο αγαπημένοι της άνθρωποι, δεν μπόρεσαν να δείξουν κανένα συναίσθημα εκείνη τη στιγμή», τόνισε ο πρίγκιπας Χάρι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ