Ο πρίγκιπας Τζορτζ έκανε εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να χαρούν όταν οι γονείς του, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν μια φωτογραφία του υπέροχου πίνακα που ζωγράφισε ο γιος τους την ημέρα των Χριστουγέννων.

Οι γονείς του νεαρού πρίγκιπα, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψαν τη ζωγραφιά του η οποία ήταν ακουαρέλα, και οι royal fans ενθουσιάστηκαν με το ταλέντο του.

Η ανάρτηση της Κέιτ και του Γουίλιαμ στο Instagram θύμισε σε πολλούς θαυμαστές το ταλέντο του παππού του Τζορτζ, του βασιλιά Καρόλου, στη ζωγραφική.

πρίγκιπας Τζορτζ

«Έχεις έναν εκκολαπτόμενο ταλέντο», «Είναι υπέροχο. Το ταλέντο υπάρχει σε μεγάλο βαθμό σε αυτή την οικογένεια. Η Κέιτ είναι μια υπέροχη φωτογράφος και πιανίστας», «Τόσο πολύ ταλέντο σε έναν μικρό κύριο», ήταν κάποια από τα σχόλια.

Άλλοι βασιλικοί θαυμαστές ήταν ανένδοτοι ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει το ταλέντο του παππού του: «Προφανώς μοιάζει με τον παππού Κάρολο», δήλωσε ένας. «Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης», σημείωσε κάποιος.

Οι πίνακες του Καρόλου εκτέθηκαν για πρώτη φορά στο Κάστρο του Γουίνδσορ το 1977, και σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Τζορτζ, ο Κάρολος φαίνεται να προτιμά τη ζωγραφική τοπίων, ωστόσο, όπως και ο εγγονός του, λατρεύει τις ακουαρέλες!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ