Οι παραδόσεις για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς αλλάζουν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ κι έτσι η βασιλική οικογένεια θα ζήσει διαφορετικά τον εορτασμό για τον ερχομο του 2023.

Στο παρελθόν, η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στην Εκκλησια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα στο Ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Σάντρινγχαμ.

Η εκκλησιαστική παράδοση της παραμονής της Πρωτοχρονιάς είχε καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια λόγω των περιορισμών του Covid και της εξασθένισης της υγείας της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φιλίππου. Ωστόσο, φέτος, ο βασιλιάς Κάρολος αναμέται μάλλον να επιστρέψει στην παράδοση και θα δώσει στους βασιλικούς θαυμαστές τη δυνατότητα να δουν τη βασιλική οικογένεια στο άνετο και οικείο περιβάλλον του αγαπημένου τους κτήματος.

Ακόμα, είναι σύνηθες για τον μονάρχη να παρευρεθεί σε λειτουργία της Πρωτοχρονιάς στο Σάντρινγχαμ, κάτι που και πάλι είχε αποτρέψει η κακή υγεία της Ελισάβετ και οι περιορισμοί του Covid.

Ωστόσο, είναι πιθανό ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα θέλει να υποδεχτεί την καινούργια χρονιά πραγματοποιώντας μια δημόσια επίσκεψη στην τοπική εκκλησίακαι είναι επίσης πιθανό να συνοδεύεται από φίλους και μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Άννας.

βασιλική οικογένεια

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνήθως γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά στο Νόρφολκ ή μερικές φορές με τους γονείς της Κέιτ στο Μπάκιγχαμσάιρ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ