Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι ένας καβγάς που είχε με την Μέγκαν Μαρκλ στην αρχή της σχέσης τους, τον οδήγησε στο να αναζητήσει ψυχοθεραπευτή. Στην αυτοβιογραφία του με θέμα «Spare» ο Δούκας του Σάσεξ αναφέρεται στη σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό που ξεκίνησε το 2016 και σε έναν καβγά που είχαν, ιδιαίτερα έντονο, που τον έβαλε σε διαδικασία να κάνει την αυτοκριτική του.

«Ίσως οι εβδομάδες που μαχόμουν με τον Τύπο να με είχαν εξαντλήσει», γράφει ο πρίγκιπας Χάρι και ανακαλεί στη μνήμη του τον καβγά με την Μέγκαν που έγινε ένα βράδυ στο σπίτι τους στο Nottingham Cottage. «Για κάποιο λόγο, η συζήτηση πήρε αναπάντεχη τροπή. Έγινα ευσυγκίνητος και μετά θυμωμένος. Δυσανάλογα θυμωμένος. Ο λόγος του καβγά ήταν ένα σχόλιο της Μέγκαν το οποίο ο Χάρι παρερμήνευσε αποδίδοντας το, στις διαφορετικές κουλτούρες τους και σε ένα γλωσσικό εμπόδιο.

Αν και δεν αποκάλυψε το θέμα που συζητούσαν, παραδέχεται ότι της μίλησε με κακία και χρησιμοποίησε λέξεις που πληγώνουν. «Ήμουν τόσο ευαίσθητος εκείνη τη νύχτα. Σκέφτηκα γιατί τα βάζει μαζί μου. Της μίλησα προσβλητικά και την πλήγωσα. Όσο οι λέξεις ξεγλιστρούσαν από το στόμα μου, ένιωθα τα πάντα στο δωμάτιο να σταματούν», γράφει ο Δούκας του Σάσεξ.

Η Μέγκαν έφυγε από το δωμάτιο, εξαφανίστηκε για 15 λεπτά μέχρι που ο Χάρι τη βρήκε να κάθεται ήρεμη στο υπνοδωμάτιο τους. Η Δούκισσα τότε του είπε ότι ποτέ δεν θα ανεχόταν ένα σύντροφο ή ακόμα έναν συμπρωταγωνιστή με τέτοια συμπεριφορά.

«Ήθελε να μάθει από πού προέρχεται αυτός ο θυμός. Δεν γνώριζα την απάντηση. Τότε με ρώτησε: ”Έχεις ακούσει ποτέ έναν άνδρα να μιλάει έτσι σε μία γυναίκα. Έχεις ακούσει ποτέ να μιλούν έτσι ενήλικες μεταξύ τους όσο μεγάλωνες; Καθάρισα το λαιμό μου, έστρεψα αλλού το βλέμμα μου και της απάντησα: ”ναι”. Η Μέγκαν τότε μου είπε ότι δεν θα ήθελε να παιδιά της να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον θυμού και ασέβειας», αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι. Και αποκαλύπτει ότι ο καβγάς αυτός έγινε η αφορμή να κάνει ψυχοθεραπεία. «Ο θυμός αυτός ήρθε από κάπου πολύ βαθειά. Από κάπου που έπρεπε να ανακαλύψω με κάποια βοήθεια. ”Έχω δοκιμάσει ψυχοθεραπεία. Ο Γουίλι μου είπε να πάω. Δεν βρήκα ποτέ το σωστό άτομο. Δεν δούλεψε. Η Μέγκαν μου ζήτησε να δοκιμάσω ξανά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ