Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφτασαν στο Sandingham για να δουν από κοντά τα λουλούδια αλλά και τα αντικείμενα που άφησε ο κόσμος για να τιμήσει τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ, που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίνλτετον ταξίδεψαν στο Sandingham και είδαν με μεγάλο ενδιαφέρον όσα είχε αφήσει ο κόσμος έξω από τη βασιλική κατοικία. Tους υποδέχτηκαν φανερά συγκινημένοι εκατοντάδες άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί και τους συλλυπήθηκαν για την απώλεια της μακροβιότερης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή τη φορά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον εμφανίστηκαν μόνη τους. Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήσαν κοινή μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, στον εξωτερικό χώρο του Balmoral και οι φωτογραφίες τους έκαναν το γύρο του πλανήτη. Θέλοντας να περάσουν ένα μήνυμα ενότητας, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο πρίγκιπας Χάρι, έφτασαν στο σημείο με το ίδιο αυτοκίνητο.

To Sandringham ήταν ένα ξεχωριστό μέρος για την καρδιά της βασίλισσας. Εκεί περνούσε όλα τα Χριστούγεννα μαζί με τα στενά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ήταν επίσης το μέρος όπου τόσο ο πατέρας της, βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ΄ αλλά και ο παππούς της, βασιλιάς Γεώργιος Ε’ , άφησαν την τελευταία τους πνοή εκεί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ