Το ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan» αποτέλεσε μια δύσκολη στιγμή για τη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωνε «ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς», κι έτσι ο βασιλιάς Κάρολος και τα μέλη της οικογένειάς του έχουν διατηρήσει τη σιωπή τους.

Έένα μέλος της οικογένειας, όμως, έχει μιλήσει υπέρ του Καρόλου και των άλλων ανώτερων βασιλικών μελών, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η ηθοποιός Sophie Winkleman, η οποία είναι παντρεμένη με τον λόρδο Frederick Windsor, μίλησε για τις πρόσφατες δυσκολίες που βίωσαν ο Κάρολος και η οιογένειά του σε μια νέα συνέντευξη στο The Spectator.

Κέιτ Μίντλετον
Sophie Winkleman

«Λατρεύω την σχέση μου με τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που είναι τόσο εργατικά και γενναία μπροστά στην αμείλικτη και βάναυση προσοχή των μέσων ενημέρωσης, την κριτική, τα ψέματα, τις υπονομεύσεις και τα τηλεοπτικά προγράμματα φαντασίας», είπε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sophie Winkleman μιλάει για τον δεσμό της με τη βασιλική οικογένεια. «Με έχουν υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες όλοι τους. Δεν είχα ούτε μια αρνητική εμπειρία. Η βασίλισσα ήταν υπέροχη, ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν υπέροχος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν ο παράδεισος», είχε δηλώσει στου Times.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ