Η Μέγκαν Μαρκλ εξέπληξε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κάνοντάς του ένα «δολοφονικό» χριστουγεννιάτικο δώρο τα Χριστούγεννα του 2017. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι φέρεται να χάρισε στον κουνιάδο της ένα κουτάλι με χαραγμένες πάνω του τις λέξεις «cereal killer» (εξολοθρευτής των δημητριακών).

Η παραπάνω είδηση δημοσιεύτηκε στο βιβλίο «Finding Freedom» – των συγγραφέων Omid Scobie και Carolyn Durand.

Σύμφωνα με το βιβλίο τον Δεκέμβριο του 2017, η Μαρκλ είχε μόλις ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι και φέρεται να επιθυμούσε διακαώς να εντυπωσιάσει τον Γουίλιαμ, αγωνιώντας για το τι θα αγοράσει στον μελλοντικό βασιλιά για τα Χριστούγεννα.

Η βασιλική οικογένεια έχει ως έθιμο να ανταλλάσσει «φτηνά και αστεία δώρα» για την εορταστική περίοδο. Η Μέγκαν είχε ξεκινήσει το κυνήγι του τέλειου δώρου θέλοντας να δείξει πως διαθέτει χιούμορ και ευφυΐα. την αίσθηση του χιούμορ της.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη Μέγκαν ήταν να βρει τα τέλεια δώρα για τη νέα της μεγάλη οικογένεια», έγραψαν οι Scobie και Durand. «Τουλάχιστον ένα από τα δώρα της σημείωσε τεράστια επιτυχία – ένα κουτάλι για τον Γουίλιαμ που είχε ανάγλυφη την ένδειξη “δολοφόνος δημητριακών”».

Ο Γουίλιαμ φέρεται να εντυπωσιάστηκε από τοδώρο της Μαρκλ, με την ηθοποιό να κάνει καλή εντύπωση εκείνα τα Χριστούγεννα – τα οποία ήταν και τα πρώτα που πέρασε με τη βασιλική οικογένεια.

Φέτος, ωστόσο, η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απουσίαζαν από τις εορταστικές εκδηλώσεις καθώς παραμένουν αποξενωμένοι από την οικογένεια σχεδόν τρία χρόνια μετά το «Megxit».

Οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού και των υπόλοιπων βασιλικών φέρονται να βρίσκονται στο ναδίρ μετά την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix της Μαρκλ και του Χάρι.

Το ζευγάρι μπορεί να μην ανταλλάσσει πλέον χριστουγεννιάτικα δώρα με τον Γουίλιαμ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ όμως πρόσφερε κλαδί ελιάς – καθώς φέρεται να τους προσκάλεσε στη στέψη του στις 6 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο βασιλιάς εξακολουθεί να ελπίζει πως θα συμφιλιωθεί με τον μικρότερο γιο του και πιστεύει ότι η πρόσκληση μπορεί να τους βοηθήσει να διορθώσουν τη σχέση τους.

«Ο Χάρι είναι ο γιος του και θα τον αγαπάει πάντα», δήλωσε μια πηγή. «Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ