Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφτηκαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο του Windsor, ενώ συναντήθηκαν και με τον Πρίγκιπα Κάρολο! Το γραφείο Τύπου του Δούκα και της Δούκισσας επιβεβαίωσε την είδηση, με έναν εκπρόσωπο να αποκαλύπτει ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, καθώς το ζευγάρι κατευθυνόταν στη Χάγη, στην Ολλανδία, ενόψει των Αγώνων Invictus.

Ήταν, μάλιστα, η πρώτη κοινή επίσκεψη του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που παραιτήθηκαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020. Ο Χάρι είχε επιστρέψει στη χώρα για την κηδεία του παππού του και τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος για την αείμνηστη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Χάρι

Ο Δούκας έχει επίσης περιπέτειες με το Υπουργείο Εσωτερικών, αφού του γνωστοποίησαν ότι δεν θα του παρέχεται πλέον ο ίδιος βαθμός προσωπικής προστασίας όταν έρχεται από τις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι προσφέρεται να πληρώσει ο ίδιος. Η έλλειψη ασφάλειας ήταν εκείνη που τον εμπόδισε να παρακολουθήσει το μνημόσυνο του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου τον Μάρτιο.

Η επίσκεψή τους έρχεται καθώς η Βασίλισσα αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την παραδοσιακή της εμφάνιση στην εκκλησιαστική λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο Windsor, ενώ μέλη της βασιλικής οικογένειας θα λάβουν μέρος στη λειτουργία.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ