Για την συνεργασία του με την Δούκισσα του Σάσεξ μίλησε ο hairstylist George Northwood, που επί δύο χρόνια επιμελούνταν τα χτενίσματα της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο ίδιος έχει να θυμάται πολλές ευχάριστες στιγμές αφού ακολούθησε το ζευγάρι σε αρκετές βασιλικές αποστολές μεταξύ των οποίων στη Νότια Αφρική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία όπου πήγαν αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Ο George Northwood παραδέχτηκε μιλώντας σε γνωστό αγγλικό περιοδικό ότι στην αρχή ήταν ιδιαίτερα νευρικός, αλλά αμέσως η Μέγκαν Μαρκλ τον έκανε να νιώσει άνετα.

“Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ προσγειωμένοι και προσιτοί άνθρωποι. Με τη Δούκισσα μας ένωσε και το πάθος που έχουμε και οι δύο για την νότια Καλιφόρνια”, ανέφερε.

“Δουλέψαμε μαζί για δύο χρόνια και καταφέραμε να δημιουργήσουμε τα ανάλαφρα χτενίσματα αλλά και το αυστηρό στυλ όταν αυτό ήταν αναγκαίο. Είναι αστείο, γιατί τα λαμπερά μαλλιά της φαίνονται συχνά ανεπιτήδευτα μοιραία, αλλά στην πραγματικότητα η Δούκισσα προσέχει ακόμη και την μικρότερη λεπτομέρεια όπως κάνει και με τα κοσμήματά της”, αποκάλυψε.

Ο γνωστός hairstylist περιέγραψε επίσης πως η στενή συνεργασία με την Μέγκαν Μάρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, τους οδήγησε και σε μια αυθεντική φιλική σχέση. “Νιώθεις πραγματικά σαν να είσαι μέλος της ομάδας τους. Αυτό που αντιπροσωπεύουν είναι δυνατό και εμπνευσμένο. Είναι πολύ ευγενικοί άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις συναρπαστικά, ότι συμμετέχεις και εσύ σε όλο αυτό”.

Ο George θυμήθηκε επίσης μια συναρπαστική στιγμή από τη συνεργασία με την Μέγκαν Μαρκλ, στην οποία συνέβαλε και ο Πρίγκιπας Χάρι. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πετάχτηκαν μπροστά του και τον τρόμαξαν ως έκπληξη για τα γενέθλιά του. “Ήταν μια πολύ αστεία στιγμή¨, πρόσθεσε ο hairstylist.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ