Στη λίστα των καλεσμένων του γάμου της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι δε ήταν καλεσμένη η ανιψιά της Δούκισσας του Σάσεξ, Ashleigh Hale. Ωστόσο, η Μέγκαν ήταν καλεσμένη στο γάμο της ανιψιάς της με τον Matthew Friedman.

Στα πρώτα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan» η Δούκισσα του Σάσεξ αναφέρθηκε στην επανασύνδεσή της με την κόρη της ετεροθαλούς αδερφής της, Σαμάνθα, που είχε μεγαλώσει με τον παππού και τη γιαγιά της και όχι με τη βιολογική μητέρα της. «Η Μέγκαν είχε πολλούς ρόλους για εμένα στη ζωή μου. ‘Ηταν η αδερφή που δεν είχα και η καλύτερη φίλη μου», ανέφερε η Ashleigh.

Στην μικρή οθόνη προβάλλονταν φωτογραφίες ανιψιάς και θείας και μία από το γάμο της πρώτης. Στο στιγμιότυπο, η Μέγκαν και η Ashleigh ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές. Αίσθηση όμως προκαλεί το χρώμα των μαλλιών που είχε τότε η Μέγκαν Μαρκλ. Είχε υιοθετήσει ένα κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της που της πήγαινε πολύ αλλά όχι τόσο όσο τα μαύρα μαλλιά που έχει πλέον.

Τα μαλλιά της ήταν πιο κοντά σε μήκος και για την περίσταση είχε επιλέξει μια ανοιχτή μπεζ δημιουργία, αν και δε συνηθίζεται στους γάμους να φοράμε αποχρώσεις κοντά στο λευκό. Πολλές φορές όμως κατόπιν επιθυμίας της νύφης, τα αγαπημένα της πρόσωπα μπορούν να φορέσουν δημιουργίες που να είναι κοντά στο χρώμα του νυφικού της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ