Το ντοκιμαντέρ στο Netflix, «Harry & Meghan», σχολιάζεται πολύ και κάνει του φανατικούς της βασιλικής οικογένειας να αναρωτιούνται τι θα συμβεί με τους τίτλους που έχουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι.

Tον Ιανουάριο του 2020 ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ, μπορεί να ανακοίνωσαν μέσω της πλατφόρμας Instagram την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τους βασιλικούς τους ρόλους, όμως διατηρούν τους τίτλους. Το ζητούμενο είναι τι θα συμβεί τώρα, που οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού και της οικογένειάς τους είναι τεταμένες.

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι

Ο Χάρι κατηγόρησε την οικογένειά του και το παλάτι, μέσα από το ντοκιμαντέρ, ότι είχε «φυτέψει ιστορίες» αλλά και πολλά άλλα που δημιουργούν ένα εξαιρετικό αρνητικό κλίμα. Το θέμα, λοιπόν, είναι αν μπορεί ο Χάρι και η Μέγκαν να χάσουν τους τίτλους τους.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει καμία εξουσία να αφαιρέσει τίτλους και αυτό θα απαιτούσε πράξη του κοινοβουλίου. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 1917, όταν ο Βασιλιάς Γεώργιος Ε’ ψήφισε τον Νόμο Στέρησης Τίτλων για να αφαιρέσει τους βρετανικούς τίτλους βασιλιάδων κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ