Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συμμετείχαν στο πρώτο κοινό podcast τους για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας το Σάββατο και μεταξύ άλλων η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για την εμπειρία που έζησε καθώς ήταν το άτομο που χλευάστηκε περισσότερο στον κόσμο.

Μιλώντας για τη ζωή στα social media η Μέγκαν παραδέχτηκε με γενναιότητα ότι  “ναι, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείς με τους άλλους, αλλά τελικά οφείλεται και για την μεγάλη αποξένωση”.

«Μου έχουν πει ότι το 2019, ήμουν το πιο διασυρμένο άτομο σε ολόκληρο τον κόσμο. Οκτώ μήνες από τους οποίους δεν έκανα καν δημόσιες εμφανίσεις, ήμουν σε άδεια μητρότητας ή με το μωρό. Είναι σχεδόν αδύνατον να επιβιώσεις από κάτι τέτοιο» εξομολογήθηκε η Δούκισσα.

«Επειδή δεν με νοιάζει αν είσαι 15 ή είσαι 25, αν οι άνθρωποι λένε πράγματα για σένα που δεν είναι αλήθεια, αυτό που κάνει στην ψυχική σου υγεία είναι τόσο επιζήμιο. Μέρος της δουλειάς που κάνουμε, είναι να μιλάμε με ανθρώπους. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να πληγώνονται τα συναισθήματά μας και να χρειαζόμαστε κάποιον να μιλήσουμε» ανέφερε η Μέγκαν στους οικοδεσπότες της εκπομπής «Teenager Therapy».

Μέγκαν Μαρκλ: Εξομολογήθηκε πως ήταν το πρόσωπο που χλευάστηκε περισσότερο στον κόσμο

Στις αρχές του 2019 το παλάτι του Κένσινγκτον έδινε αγώνα να αντιμετωπίσει τον κατακλυσμό αρνητικών σχολίων που απευθύνονταν στη Δούκισσα του Σάσεξ. Το προσωπικό του Παλατιού αφιέρωνε ώρες κάθε εβδομάδα προσπαθώντας να διαχειριστεί τα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια που απευθύνονταν στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Μάλιστα όταν εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ στα βρετανικά βραβεία μόδας, οι συντονιστές των κοινωνικών δικτύων του Παλατιού χρειάστηκε να απενεργοποιήσουν τα σχόλια σε μια ανάρτηση στο Instagram και να διαγράψουν περισσότερα από 500 υβριστικά σχόλια.

Μέγκαν Μαρκλ: Εξομολογήθηκε πως ήταν το πρόσωπο που χλευάστηκε περισσότερο στον κόσμο

Την ημέρα που η Μέγκαν ανακηρύχθηκε πρέσβειρα τεσσάρων φιλανθρωπικών οργανώσεων και επισκέφτηκε μία από αυτές, την Smart Works, τα “troll” της επιτέθηκαν με μια σειρά από κριτικές και την κατηγόρησαν μεταξύ άλλων ότι προσποιούνταν την έγκυο για να τραβήξει την προσοχή, ότι προσπαθούσε πάρα πολύ, ότι περπατούσε παράξενα, ότι άγγιζε την κοιλιά της πάρα πολύ και ότι ήταν υπερβολικά αδύνατη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ