Αργά χθες το βράδυ ήρθε η -για πολλούς πολυαναμενόμενη – ανταπόκριση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Meghan Markle για το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Το ζευγάρι, που έχει έρθει σε ρήξη με το παλάτι του Μπάκιγχαμ και πρόσφατα έδωσε μια πολύκροτη συνέντευξη, η οποία προκάλεσε τριγμούς στην βρετανική μοναρχία και είχε διεθνή αντίκτυπο, απέτισε φόρο τιμής στον παππού του πρίγκιπα Harry με μια λιτή ανακοίνωση.

Το ζευγάρι δεν εξέδωσε ανακοίνωση. Αν’ αυτού προτίμησε να αλλάξει την εικόνα του Archewell.com ποστάροντας το συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου και παππού του Harry. Το μήνυμα αναφέρει λιτά πως είναι στην μνήμη του δούκα, την χρονολογία γέννησης και θανάτου του και την φράση: “Σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου… Θα λείψεις πολύ”.

Για μέρες παρέμενε άγνωστο εάν το ζευγάρι θα επιστρέφει τελικά πίσω στην Αγγλία για την κηδεία του Πρίγκιπας Φίλιππου το ερχόμενο Σάββατο, στις 17 του μήνα. Όπως γνωστοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες, Μέγκαν και Χάρι πήραν την απόφαση για το τι πρόκειται να κάνουν.

Φυσικά στην κηδεία του παππού του θα παρευρεθεί και ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος θα είναι μόνος του αφού η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ