Η Lilibet είναι το δεύτερο παιδί του βασιλικού ζεύγους μετά τον μικρό Archie και συμπλήρωσε την ευτυχία της τετραμελούς πλέον οικογένειας, η οποία έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην California.

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο πρίγκιπας Harry, η οικογένεια τους, δεν θα μεγαλώσει άλλο. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Vogue, τον Ιούλιο του 2019, μίλησε για την επιθυμία του να βοηθήσει το περιβάλλον, περιορίζοντας τον αριθμό των παιδιών που πρόκειται να φέρει στον κόσμο.

To δώρο μεγάλης αξίας που θα δώσει η Meghan Markle στην κόρη της

Η Meghan Markle καιρό πριν μάθει ότι θα αποκτήσει κοριτσάκι με τον πρίγκιπα Harry, είχε επενδύσει σε ένα δώρο, το οποίο θα το έδινε στην κόρη της, αν και όταν θα έκανε.

Το 2015, η τότε ηθοποιός ακόμα, είχε μιλήσει στο HOLA!, τo “αδελφάκι” περιοδικό του HELLO! των Ηνωμένων Πολιτειών, για ένα ρολόι που είχε αγοράσει για την ίδια μετά την σειρά Suits στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει και θα παιζόταν για 3η σεζόν. H αξία του ρολογιού ανέρχεται μάλιστα στις 4.800 λίρες.

“Πάντα ήθελα το ρολόι French Tank Watch της Cartier. Μόλις έμαθα πως το ‘Suits’ θα συνέχιζε για 3η σεζόν, έσπευσα και αγόρασα το μοντέλο ‘two-tone’. Ζήτησα και μου χάραξαν μια αφιέρωση στο πίσω μέρος με τα αρχικά ‘Μ.Μ,’ και σκοπεύω να το δώσω στην κόρη μου μια μέρα. Αυτό άλλωστε κάνει αυτά τα κοσμήματα ιδιαίτερα, η συναισθηματική αξία που μπορούν να αποκτήσουν,” είχε δηλώσει η Meghan.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ