Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απέκτησαν νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς υιοθέτησαν μία σκυλίτσα, ράτσας Beagle, που είναι 7 ετών. Σύμφωνα με το βρετανικό Hello, η χαριτωμένη σκυλίτσα που ακούει στο όνομα Mamma Mia, ζούσε μέχρι πρότινος σε απάνθρωπες συνθήκες αλλά πλέον ζει στην υπερπολυτελή έπαυλή τους στην Καλιφόρνια μαζί με τα άλλα δύο σκυλάκια της οικογένειας, τον Guy, ράτσας Beagle και το μαύρο Λαμπραντόρ που ακούει στο όνομα Pula.

Meghan Markle- Πρίγκιπας Χάρι: Υιοθέτησαν σκυλίτσα από τα 4000 χιλιάδες beagle που διασώθηκαν από το κυνοτροφείο της Βιρτζίνια

Η Mamma Mia είναι ένα από τα 4.000 beagle που διασώθηκαν από ένα κυνοτροφείο στη Βιρτζίνια και ζούσαν σε άθλιες συνθήκες με σκοπό να πουληθούν σε εργαστήρια για πειράματα φαρμάκων. Η δικηγόρος που ειδικεύεται σε θέματα για τα ζωάκια και τα δικαιώματά τους, Shannon Keith και τρέχει την επιχείρηση της διάσωσης των σκυλιών, αποκάλυψε ότι δέχτηκε προσωπικό τηλεφώνημα από τη Meghan Markle. «Γεια σου Shannon, είμαι η Meghan», της είπε στο τηλέφωνο και στη συνέχεια κανόνισαν να επισκεφτούν το καταφύγιο στο οποίο μεταφέρθηκαν τα βασανισμένα ζωάκια. Αφού έπαιξαν με πολλά από αυτά κατέληξαν στην απόφαση να υιοθετήσουν κάποια από τα μεγαλύτερα σε ηλικία ζωάκια, που ποιος ξέρει για πόσα χρόνια βασανίστηκαν. Έτσι διάλεξαν τη Mamma Mia που πλέον απολαμβάνει την αγάπη και τη θαλπωρή της νέας οικογένειάς της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ