Η Meghan Markle είναι μέλος σε πολλές φιλανθρωπικές και φιλοζωικές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένης και της Mayhew, που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.

Πριν μερικές μέρες, η Μayhew, δημοσίευσε μια ανακοίνωση της Δούκισσας του Sussex, στην οποία ευχαρίστησε τους φιλόζωους σε όλον τον κόσμο που στηρίζουν την οργάνωση.

Η Meghan Markle, μίλησε για το πόσο υπερήφανη αισθάνεται που η Mayhew “συμβαδίζει με το τώρα” κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συνεχίζει το πολύτιμο έργο της.

Η Δούκισσα του Sussex έχει διασώσει δύο σκυλάκια και κατά τη διάρκεια ενός βίντεο από το σπίτι της, αποκάλυψε πώς περνάνε το χρόνο τους στην πανδημία αλλά και το ότι οι δυο μικροί φίλοι της, την έχουν βοηθήσει να είναι πιο “εύκολος” ο εγκλεισμός στο σπίτι.

Τον Ιανουάριο, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο HELLO!, η CEO της Mayhew, Caroline Yates, αποκάλυψε τον σημαντικό ρόλο που παίζουν στη ζωή της Meghan Markle, τα δύο της σκυλιά.

“Όταν μιλάμε με τη Δούκισσα για την οργάνωση, πάντα αναφέρεται στα δυο της σκυλιά και στο πόσο την στηρίζουν ψυχολογικά, ειδικά τώρα με την πανδημία”.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Meghan έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της, Lilibet-Diana, για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, για την υποστήριξή τους στο πρώτο της βιβλίο, The Bench.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ