Πριν λίγες μέρες το δικαστήριο που εκδικάζει τη μήνυση που έκανε η Meghan Markle στη Daily Mail και την MailOnline έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα από το κινητό και emails που είχε στείλει η δούκισσα του Sussex στον υπεύθυνο επικοινωνίας, Jason Knauf.

Στα μηνύματα που αφορούν στην απόφαση της Meghan να γράψει ένα γράμμα στον πατέρα της ώστε να δώσει τέλος στις συνεντεύξεις που έδινε για εκείνη και το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκε στον βασιλικό γάμο το 2018, η δούκισσα αποκαλύπτει όσα συνέβαιναν παρασκηνιακά ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη βασιλική οικογένεια.

“Το να βλέπω πόσο πόνο προκαλεί αυτό στον Η είναι καταλυτικό” γράφει η Meghan τον Αύγουστο του 2018, εξηγώντας στο μήνυμα πως “ακόμα και μετά από μια εβδομάδα μαζί με τον πατέρα του (σ.σ. πρίγκιπα Κάρολο) που του εξηγούσε την κατάσταση ατελείωτα, η οικογένειά του φαίνεται να ξεχνάει το γενικό πλαίσιο και καταφεύγει στο ΄δεν μπορεί απλά να πάει να τον δει και να το κάνει να σταματήσει’”.

Η Meghan έγραφε επίσης πως η βασιλική οικογένεια “δεν καταλαβαίνουν οπότε γράφοντας αυτό το γράμμα ο H θα μπορεί να πει στην οικογένειά του ότι του έγραψε ένα γράμμα και εξακολουθεί να το κάνει. Κάνοντας αυτό προστατεύω τον σύζυγό μου από αυτή την διαρκή επίπληξη και ίσως –αν και απίθανο- δώσει και στον πατέρα μου μια ευκαιρία να σταματήσει”.

Η δούκισσα είπε μάλιστα στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ότι γνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το γράμμα να διαρρεύσει: “Προφανώς έχω επιμεληθεί τα πάντα κατανοώντας ότι θα μπορούσε να διαρρεύσει οπότε ήμουν σχολαστική με την επιλογή των λέξεων“.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, βρετανικό δικαστήριο είχε αποφασίσει υπέρ της Meghan για την υπόθεση των πέντε δημοσιευμάτων της Daily Mail που περιλάμβαναν το γράμμα του χειρόγραφου γράμματος που έστειλε στον πατέρα της. Οι δικηγόροι της εφημερίδας όμως άσκησαν έφεση, με την Markle να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο συνέδριο των New York Times πως “όσον αφορά στην έφεση, έχω ήδη κερδίσει την υπόθεση και ειλικρινά αυτό ξεκίνησε όταν δεν είχα παιδιά και τώρα όπως ξέρετε έχω δύο. Είναι μια κουραστική διαδικασία”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ