Η Meghan Markle συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στην κοινή εμφάνιση με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας έξω από το κάστρο του Windsor το Σάββατο για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα.

Ένα στοιχείο της εμφάνισής της όμως κέντρισε το ενδιαφέρον των επικριτών της. Συγκεκριμένα, κάποιοι υπέθεσαν ότι η Δούκισσα του Sussex φορούσε ένα κρυφό μικρόφωνο κάτω από το φόρεμά της ενώ χαιρετούσε τους πενθούντες στο Κάστρο του Ουίνδσορ το Σάββατο στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Getty Images

Πολλά ήταν τα ερωτήματα που κατέκλυσαν το Twitter αφού οι χρήστες εντόπισαν μια μυστηριώδη τσάκιση σε σχήμα τετράγωνου στο φόρεμα της Δούκισσας καθώς περπατούσε δίπλα στον πρίγκιπα Harry.

«Αυτό είναι τρελό και πραγματικά επιζήμιο για αυτήν. Φυσικά δεν φορούσε μικρόφωνο», ανέφερε μια πηγή κοντά στην Δούκισσα του Sussex στο Page Six την Τρίτη.

Ένας χρήστης επεσήμανε το σχήμα και έγραψε στο Twitter: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το ηχογραφεί αυτό. Είναι απλώς μια κακιά και τοξική γυναίκα. Ελπίζω ο βασιλιάς Κάρολος να έχει πει στον Harry ότι δεν πρόκειται να έρθει στην κηδεία».

Ένας άλλος μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία και πρόσθεσε: «Φοράει η Meghan Markle μικρόφωνο για να χρησιμοποιήσει τον θάνατο της βασίλισσας για το ριάλιτι σόου της στο Netflix;»

«Η Meghan που φορά ένα μικρόφωνο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε ποτήρι μου», έγραψε ένας τρίτος. «Όχι άλλα tweets για αυτό το ζευγάρι παρά μόνο μετά την περίοδο του πένθους. Αρνούμαι να επικεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη βασίλισσα Ελισάβετ».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ