Η Meghan Markle μίλησε για την ομιλία που έδωσε στις 19 Μαΐου 2018 μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους που συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν την ίδια και τον Harry να ενώνουν τις ζωές τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η ζωή της Meghan και του Harry έχει αλλάξει δραματικά από την ημέρα του γάμου τους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από τα αξιώματα της βασιλικής οικογένειας το 2021 και εγκατέλειψε το Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τώρα ζουν στο όμορφο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, όπου μεγαλώνουν τα δύο μικρά παιδιά τους, τον Archie, τριών, και την ενός έτους Lilibet.

Σε μια σπάνια συνέντευξη στο The Cut, η Δούκισσα του Sussex μοιράστηκε ένα κομμάτι από τους όρκους που εκφώνησε κοιτώντας τον πρίγκιπα Harry: «Το κομμάτι της ζωής μου που δεν μπόρεσα να μοιραστώ, που ο κόσμος δεν μπόρεσε να δει, είναι η ιστορία της αγάπης μας».

Συνέχισε λέγοντας στη συγγραφέα του The Cut, Allison P. Davis, «αυτό ήταν το τέλος μιας ομιλίας που έδωσa στο γάμο μου».

Στη συνέχεια η Meghan Markle δήλωσε ότι την παρηγορεί η ηχηρή δήλωση ότι «η αγάπη κερδίζει». «Ελπίζω ότι αυτό είναι το συναίσθημα που νιώθουν οι άνθρωποι όταν βλέπουν οποιοδήποτε που τους θυμίζει αυτό το συναίσθημα ή τα έργα με τα οποία καταπιανόμαστε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ