Την πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Αγγλία έκαναν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, τη Δευτέρα 5/9 μετά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας τον περασμένο Ιούνιο.

Το ζευγάρι παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του One Young World Forum, μια εκδήλωση που ενισχύει και αναδεικνύει τη δράση νέων ηγετών, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι σύμβουλος του οργανισμού One Young World και έδωσε την κεντρική ομιλία στην τελετή.

«Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω στο Ηνωμένο Βασίλειο», ήταν τα πρώτα λόγια της Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της ομιλία στη Βρετανία μετά το Megxit.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι βρέθηκε στη σύνοδο του «One Young World» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρίγκιπα Χάρι και το αντίκτυπο που είχε στη ζωή της η μητρότητα. Μεγάλη εντύπωση όμως προκάλεσε στα βρετανικά μέσα το γεγονός ότι στην επτάλεπτη ομιλία της αναφέρθηκε… 54 φορές στον εαυτό της.

«Ήταν πριν από αρκετά χρόνια, το 2014, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να γίνω σύμβουλος στο “One Young World”. Με πολλούς τρόπους ήμουν πιθανώς σαν κι εσάς, ήμουν νέα, φιλόδοξη. Μια φορά βρέθηκα σε ένα δείπνο όπου εκεί ήμουν το κορίτσι από το Suits, ήμουν περιτριγυρισμένη από παγκόσμιους ηγέτες, ανθρωπιστές, πρωθυπουργούς και ακτιβιστές για τους οποίους είχα βαθύ και μακροχρόνιο σεβασμό. Και με κάλεσαν να καθίσω στο τραπέζι. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη από αυτή την εμπειρία. Νομίζω ότι φύλαξα το μικρό μου χαρτάκι με το όνομά μου. Απλά να το έχω ως απόδειξη ότι ήμουν εκεί, απόδειξη ότι ανήκα. Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι ανήκα. Ήμουν τόσο νευρική».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δέχτηκαν συγχαρητήρια αλλά και επικριτικά σχόλια από τους θεατές. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ, μεταξύ των οποίων και ένα που την κατηγορούσε ότι είναι «ψεύτικη».

Ένας διαδηλωτής δήλωσε: «Δεν είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: “Ήταν περίεργο που όλη η ομιλία αφορούσε την ίδια. Αλλά αυτή είναι η Μέγκαν. Την παρακολουθήσαμε και δεν έχουμε ιδέα για ποιο σκοπό είναι στην πραγματικότητα η φιλανθρωπική οργάνωση».

Αρκετοί την κατηγόρησαν ότι διακινεί ψέματα και εξαπολύει επίθεση στη βασιλική οικογένεια. «Το μόνο που έχει κάνει είναι να επιτίθεται στη βασιλική οικογένεια και τώρα θέλει απλώς να βγάλει χρήματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ