Η Μέγκαν Μαρκλ έχει καθυστερήσει την επανεκκίνηση του podcast της «Archetypes» μετά το τέλος της περιόδου του βασιλικού πένθους. Παρά το γεγονός ότι είχε υποσχεθεί επιστροφή το εβδομαδιαίο επεισόδιο της Μέγκαν στο Spotify δεν φαινόταν πουθενά την Τρίτη.

Τα νέα επεισόδια της Μέγκαν συνήθως δημοσιοποιούνται γύρω στο μεσημέρι , αλλά στην επίσημη σελίδα του Spotify του podcast της, το μήνυμα «τα νέα επεισόδια των Archetypes θα διακοπούν κατά τη διάρκεια της επίσημης περιόδου πένθους της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας», συνέχισε να εμφανίζεται.

Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε αναφέρει στο τελευταίο επεισόδιο: «Ανυπομονώ να ξανακουβεντιάσουμε την επόμενη φορά». Στο επεισόδιο συμμετέχουν η κωμικός Margaret Cho και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Lisa Ling, ενώ από την κυκλοφορία του και μετά, η Μαρκλ έχει ήδη μιλήσει με άτομα όπως η Serena Williams και η Mariah Carey.

Και την περασμένη εβδομάδα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψαν στην έπαυλή τους στο Μοντεσίτο, στην Καλιφόρνια, μετά από 17 ημέρες μακριά από τα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι, και τη Λίλιμπετ.

main photo: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ