Η Δούκισσα του Σάσεξ πραγματοποίησε την Τρίτη μια διαδικτυακή εμφάνιση στο “Girl Up Leadership Summit” δίνοντας μία ομιλία σχετικά την ενδυνάμωση των νέων. Η Μέγκαν, που πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη δημόσια ομιλία από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα, επέλεξε να φορέσει το μπλε σατέν τοπ “Pinktucked silk crepe de chine” της εταιρίας Adam Lippes.

Το συγκεκριμένο τοπ, το οποίο βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει 163 ευρώ, έχει πλέον εξαντληθεί στα περισσότερα καταστήματα λιανικής. Η Μέγκαν συνδύασε άψογα το κομψό τοπ με φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ και επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω.

 

Στη συγκινητική της ομιλία, η Μέγκαν ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “Η γενιά σας αναφέρεται συχνά ως digital natives και καταλαβαίνετε ότι ο διαδικτυακός μας κόσμος έχει τη δύναμη τόσο να επιβεβαιώνει και να υποστηρίζει όσο και να κάνει κακό. Δεν έχουμε φτιαχτεί για να γκρεμίζουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε φτιαχτεί για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Επομένως, χρησιμοποιήστε τη φωνή σας τόσο online όσο και offline για να το κάνετε αυτό – να βοηθάτε ο ένας τον άλλο, να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ