Ο πρίγκιπας Χάρι εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει να συναντήσει άρρωστα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάνοντας μια βιντεοκλήση από το σπίτι του στην Καλιφόρνια. Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε με τους νικητές των φετινών βραβείων WellChild για την οικογενειακή ζωή στην Αμερική -με τα παιδιά και τα σκυλιά του-, και ήταν εμφανώς συγκινημένος όταν άκουσε να του λένε ότι η μητέρα του Νταϊάνα θα ήταν περήφανη γι’ αυτόν.

«Όλοι χρειαζόμαστε έναν σκύλο που να μας κρατά ήρεμους. Τώρα έχω τρία, οπότε βασικά έχουμε πέντε παιδιά», ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι αρχικά μιλώντας για τη ζωή του.

πρίγκιπας χάρι

«Ο καθένας χρειάζεται έναν σκοπό. Όλοι χρειάζονται μια αποστολή. Όλοι χρειάζονται νόημα. Εσείς στη νεαρή σας ηλικία φαίνεται να γνωρίζετε ήδη ποιος είναι ο σκοπός σας. Συνέχισε λοιπόν να το κάνετε. Συνεχίστε να φέρνετε χαρά και ευτυχία στις ζωές των ανθρώπων», είπε εμφανώς συγκινημένος στα παιδιά που τον άκουγαν με μεγάλη προσοχή.

Όταν μια παιδική νοσοκόμα της Νταϊάνα τού είπε πώς ο ρόλος της χρηματοδοτήθηκε «από το ταμείο μνήμης της μαμάς σου», εκείνος συγκινήθηκε ξανά και η νοσοκόμα ανέφερε: «Νομίζω ότι η μαμά σου θα ήταν πολύ περήφανη και νομίζω επίσης ότι ως μαμά θα ήταν πολύ περήφανη για σένα, Χάρι». «Αυτό είναι πολύ γλυκό, ευχαριστώ», τής απάντησε ο πρίγκιπας Χάρι με έκδηλη την συναισθηματική του φόρτιση.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο σωματοφύλκακας της Νταϊάνα είχε αναφέρει: «Ο Χάρι και ο Γουίλιαμ θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με πολύ αγάπη και φαίνεται να αντλούν από τις εμπειρίες που τους έδωσε η Νταϊάνα για να διαμορφώσουν την ανατροφή των δικών τους παιδιών. Ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις εκπαιδεύονται με τον ίδιο τρόπο όπως ο Γουίλιαμ… Απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή των καλοκαιρινών διακοπών με κουβαδάκια στις παραλίες του Νόρφολκ, ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν εντοπιστεί να κάνουν βόλτες με τον Άρτσι και τον σκύλο της οικογένειας στην παραλία κοντά στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ