Τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου το 2023 όπως ανακοινώθηκε από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random. To βιβλίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, τον Οκτώβριο αλλά αναβλήθηκε η κυκλοφορία του εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Τα απομνημονεύματα του Δούκα του Σάσεξ, τα οποία έχουν καταγραφεί από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ, Αμερικανό συγγραφέα JR Moehringer πρόκειται να προσφέρει μια «οικεία και εγκάρδια» -από πρώτο χέρι – αφήγηση των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων της ζωής που διαμόρφωσαν τον γαλαζοαίματο.

Στις 10 Ιανουαρίου κυκλοφορούν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι

Το βιβλίο αυτό υλοποιήθηκε μετά από τη «χρυσή» συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, αξίας 41 εκατομμυρίων ευρώ, που έγινε το 2020. «Αυτό το βιβλίο το γράφω όχι ως πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άνδρας που έγινα», αναφέρει ο Χάρι σε αυτό. Τονίζει επιπλέον ότι πρόκειται για μία «πρωτότυπη αφήγηση της ζωής της, ακριβής και απόλυτα αληθής»

Οι αποκαλύψεις που αφορούν τη ζωή του Δούκα του Σάσεξ δεν σταματούν με το βιβλίο, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα γυρίσουν μία σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους, με την παγκόσμια πλατφόρμα Netflix, έπειτα από την συμφωνία που έκλεισαν αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ