Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επανενώθηκαν για πρώτη φορά με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, μετά από τη τελευταία κοινή εμφάνιση τους τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έφτασαν πριν από τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, κατά σειρά προτεραιότητας, στην εκδήλωση για την ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Γουέστμινστερ τη Δευτέρα.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, τα ζευγάρια δεν εντάχθηκαν στη βασιλική πομπή και αντίθετα, κάθισαν στις θέσεις τους εξ’ αρχής. Καθώς οι Cambridges κάθισαν στη σειρά μπροστά από το Sussexes, η Μέγκαν χαιρέτησε με ένα “γεια”, ενώ ο Χάρι χαμογέλασε στον αδελφό του, ανταλλάσσοντας χαιρετισμούς πριν ξεκινήσει η τελετή.

Η Μέγκαν φαινόταν εκθαμβωτική σε ένα πράσινο φόρεμα από την Emilia Wickstead, με το ταιριαστό καπέλο από τον William Chambers, ενώ η επένδυση του κοστουμιού του Χάρι ταίριαζε με το σύνολο της. Η Κέιτ φορούσε ένα επαναστατικό μπορντό Catherine Walker παλτό με ένα καπέλο από Sally-Ann Provan, ενώ η γραβάτα του Ουίλιαμ συνδυαζόταν με το σύνολο της συζύγου του.

Δείτε τη στιγμή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ