Τη Δευτέρα ανέβασε στο Instagram ο αδερφός της  Κάθριν Μίντλετον, Τζέιμς, ένα βίντεο από το πατρικό σπίτι στο οποίο μεγάλωσαν αυτός και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ο Τζέιμς έχει απομονωθεί στο σπίτι μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Αλίζ Θέβενετ και τους γονείς του Κάρολ και Τζέιμς Μίντλετον.

Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται ο Τζέιμς καθισμένος στην καρότσα ενός αγροτικού να ξυρίζεται προκειμένου να κάνει έκπληξη στην οικογένειά του που καθόταν στον κήπο και απολάμβανε ένα ποτήρι κρασί.

Στον μεγάλο κήπο, τα δέντρα ήταν όλα φροντισμένα στην εντέλεια και υπήρχαν πολλές γλάστρες με λουλούδια ενώ φαίνεται να υπάρχει και ένας ξενώνας. Στο εσωτερικό του σπιτιού φαίνονται πολλές φωτογραφίες κρεμασμένες στους τοίχους από τις διάφορες οικογενειακές στιγμές.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ  μεγάλωσε στο Μπάκλμπερι, είναι η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας και είναι πολύ δεμένη μαζί τους ενώ άριστες σχέσεις διατηρεί με την οικογένεια της Κάθριν και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους στο Νόρφολκ αλλά  μιλούν πολύ συχνά και με τις δύο οικογένειες μέσω βιντεοκλήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ