Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πραγματοποίησε μια ακόμα εμφάνιση την Πέμπτη μέσω βίντεο κλήσης προκειμένου να ενθαρρύνει το κοινό να συμμετάσχει στο φωτογραφικό της project “Hold Still”.

H Κάθριν εμφανίστηκε στο βίντεο μπροστά σε ένα παράθυρο στην εξοχική της κατοικία στο Άμνερ Χολ, φορώντας ένα υπέροχο μπλε φόρεμα, το οποίο μοιάζει αρκετά σε απόχρωση με το αγαπημένο μπλε της Δούκισσας του Σάσεξ. Μάλιστα το φόρεμα θύμισε σε πολλούς το μπλε Victoria Beckham φόρεμα που η Μέγκαν επέλεξε το Μάρτιο κατά τη διάρκεια της τελευταίας της επίσκεψης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Κάθριν επέλεξε να φορέσει το υπέροχο μπλε Stella McCartney φόρεμα για πρώτη φορά στην Εθνική Πινακοθήκη το 2012 και έκτοτε την έχουμε ξαναδεί να το φοράει σε αρκετές από τις βασιλικές της υποχρεώσεις.

Η φωτεινή μπλε απόχρωση, την οποία επιλέγει συχνά και η Μέγκαν, ονομάζεται «μπλε της Αιγύπτου» και πηγαίνει εξίσου και στις δύο Δούκισσες.

“Ψυχολογικά, το μπλε είναι το πιο δημοφιλές χρώμα σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της μη απειλητικής γαλήνιας φύσης του. Είναι το χρώμα της ειρήνης και της ησυχίας και σημαίνει ελευθερία. Στον κόσμο των επιχειρήσεων, το μπλε είναι το χρώμα της επισημότητας και συμβολίζει την πίστη και την αφοσίωση κάποιου στη δουλειά του” δηλώνει μία ειδική στα χρώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ