Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν δημιουργήσει ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις στο εξοχικό τους καταφύγιο, το Άνμερ Χολ. Οι αγαπημένες τους ασχολίες περιλαμβάνουν παιχνίδια στον κήπο, βόλτες με τα σκυλάκια τους, ποδηλασία, ζωγραφική και μαγειρική.

Όταν η πριγκίπισσα πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα στο Sandringham με την αείμνηστη βασίλισσα, είχε αποφασίσει να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στη μονάρχη.

«Μπορώ να θυμηθώ ότι ήμουν στο Sandringham, για πρώτη φορά, τα Χριστούγεννα. Και ανησυχούσα τι να δώσω στη βασίλισσα ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Σκεφτόμουν, “Θεέ μου, τι να της δώσω;», είχε πει η Κέιτ σε ένα ντοκιμαντέρ που έγινε προς τιμήν των 90ων γενεθλίων της βασίλισσας. Και είχε προσθέσει: «Αναρωτήθηκα τι θα έδινα στους παππούδες μου. Και σκέφτηκα: ”θα τους έφτιαχνα κάτι”. Βέβαια θα μπορούσε κάτι να πάει πολύ στραβά. Αλλά αποφάσισα να φτιάξω μία συνταγή της γιαγιάς μου: τσάτνεϊ. Ανησύχησα για το δώρο που της είχα κάνει εκ των υστέρων, αλλά την επόμενη ημέρα είδα το πιάτο μου στο τραπέζι. Ήταν μία απλή χειρονομία από εκείνη αλλά με είχε αγγίξει πολυ. ‘Ετσι δείχνει πόσο νοιάζεται για όλους!».

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά η μνημη της διατηρείται ζωντανή στην καρδιά τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ