Η Kate Middleton εξέπληξε τους τηλεθεατές συνοδεύοντας τον τραγουδιστή Tom Walker στο πιάνο σε μια ειδική παράσταση για τα κάλαντα της. Η Kate, που έπαιζε από παιδί, κάθισε σε ένα πιάνο με ουρά στο φωτισμένο με κεριά Chapter House του Westminster Abbey, καθώς ο σταρ τραγουδούσε τη συγκλονιστική επιτυχία του For They Who Can’t Be Here.

Ο Tom είπε για τη σειρά του για την ερμηνεία της: “Νόμιζα ότι έσπασε ένα απόλυτο ρεκόρ· Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι πίσω από ένα πιάνο με πολλούς μουσικούς με τους οποίους δεν έχεις παίξει ποτέ πριν και να ηχογραφήσεις ζωντανά στην κάμερα, αλλά το κάρφωσε τελείως. Το τραγούδι μεταδόθηκε από το ITV ως μέρος των Royal Carols: Together at Christmas, εκδήλωση που βρισκόταν υπό τη διοργάνωση της Kate.

Ο Σκωτσέζος τραγουδιστής είπε για το παιχνίδι με τη Δούκισσα: Ήταν πραγματικά μια τιμή“, προσθέτοντας: “Χωρίς αμφιβολία, ήταν μια εμπειρία στη ζωή μου“. “Είναι ένα τόσο υπέροχο, ευγενικό και εγκάρδιο άτομο και αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει τον καθένα προσωπικά για την ευκαιρία να παίξουμε μαζί“.

Η Kate Middleton και ο Tom έκαναν πρόβα μια φορά μαζί πριν ηχογραφήσουν το τραγούδι την ημέρα πριν γίνει η λειτουργία των καλάντων στο Αβαείο. Η Δούκισσα συνέλαβε την ιδέα αφού συνάντησε τον Tom σε μια εκδήλωση Forward Trust όπου εντυπωσιάστηκε από το τραγούδι του Leave a Light On, για τους αγώνες των ανθρώπων με τον εθισμό.

Όπως αποκάλυψε η Κέιτ στην εισαγωγική ομιλία της στα βασιλικά κάλαντα: “Η μουσική ήταν τόσο σημαντική για μένα κατά τη διάρκεια της πανδημίας όσο νομίζω ότι ήταν και για τόσους πολλούς ανθρώπους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ