Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επανενώθηκαν με τα υπόλοιπα μέλης της βασιλικής βρετανικής οικογένειας, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Τα διεθνή Μέσα ήταν στραμμένα στο Αββαείο του Westminster που αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία της μονάρχη.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν εμφανίστηκαν στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, δίπλα στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν ντυμένη στα μαύρα και κρατούσε το χέρι του συζύγου της που ήταν καταβεβλημένος από την απώλεια της γιαγιάς του.

O πρίγκιπας Χάρι στην κηδεία της γιαγιάς του, Μέγκαν Μαρκλ

Εκεί ήταν φυσικά και ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, η βασιλική σύζυγός, Καμίλα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η πριγκίπισσα Άννα και ο Sir Tim Laurence και ο Κόμγς και η Κόμισσα του Wessex.

Την βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρέτησαν επίσης η πριγκίπισσα Μπεατρίς και η πριγκίπισσα Ευγενία μαζί με τους συζύγους τους, Edoardo Mapelli Mozzi και Jack Brooksbank.

Μέγκαν Μαρκλ, Getty Images

Στην απώλεια της πολυαγαπημένης γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, είχε αναφερθεί ο πρίγκιπας Χάρι πριν λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα Archewell. «Γιορτάζοντας τη ζωή της γιαγιάς μου, της Αυτής Μεγαλειότητας και βιώνοντας το πένθος για την απώλειά της, όλοι θυμόμαστε ότι ήταν μία πυξίδα για εμάς, όσον αφορά την αφοσιώση της στο καθήκον. Την εκτιμούσαν και τη σέβονταν σε παγκόσμιο επίπεδο».

H Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, Getty Images

Η χάρη και αξιοπρέπειά της ήταν αληθινές σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και τώρα αυτή είναι η αιώνια κληρονομιά της. Ας θυμηθούμε τα λόγια της όταν έχασε το σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, τα λόγια που μας παρηγορούν αυτή τη στιγμή: ”Η ζωή φυσικά αποτελείται από τελικούς αποχωρισμούς και από πρώτες συναντήσεις.

Γιαγιάκα, ενώ αυτός ο τελικός αποχωρισμός μας προκαλεί μεγάλη θλίψη, θα είναι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες συναντήσεις μας, από εκείνες των πρώτων παιδικών μου χρόνων και εκείνη που σου γνώρισα για πρώτη φορά την πολυαγαπημένη μου σύζυγό, όταν είχες αγκαλιάσει τα δισέγγονά σου. Θυμάμαι με αγάπη αυτές τις στιγμές μαζί σου και όλες τις ιδιαίτερες στιγμές μεταξύ μας. Μας λείπεις ήδη, όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλο τον κόσμο. Και καθώς αναφερόμαστε στις πρώτες συναντήσεις, τώρα τιμούμε τον πατέρα μας στο νέο του ρόλο ως βασιλιάς Κάρολος Γ΄», ανέφερε η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ