Η Κόμισσα του Έσσεξ έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην οποία μίλησε για πρώτη φορά για την απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια. Μιλώντας στην εφημερίδα “The Sunday Times”, ανέφερε «Ελπίζω απλώς να είναι χαρούμενοι».

Η θεία του πρίγκιπα Χάρι, που είναι παντρεμένη με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Εδουάρδο, ανέφερε επίσης ότι η βασιλική οικογένεια προσπαθεί πάντα να καλωσορίζει τα νέα μέλη της. Η 55χρονη γαλαζοαίματη στη συνέχεια μίλησε για τη δική της προσαρμογή στη βασιλική ζωή και αποκάλυψε εάν τα δικά της παιδιά θα πάρουν τους βασιλικούς τίτλους τους.

Η Κόμισσα Σοφία και ο πρίγκιπας Εδουάρδος είχαν και αυτοί τις δυσκολίες τους τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. «Θυμηθείτε ότι εγώ είχα πέντε χρόνια για να προσαρμοστώ. Και τους έξι μήνες που ήμασταν αρραβωνιασμένοι έμενα και στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Όχι ότι ξέρεις απαραίτητα και πως θα εξελιχθεί», ​​είπε η Κόμισσα, η οποία φυσικά, πλέον έχει μια υπέροχη σχέση με τη βασιλική οικογένεια και είναι ιδιαίτερα κοντά στη βασίλισσα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ .

Η Κόμισσα επίσης αποκάλυψε ότι τα δύο παιδιά της – η 16χρονη Λαίδη Λουίζα Ουίνδσορ και ο 12χρονος Ιάκωβος, ο Υποκόμης του Σέβερν – δεν θα αναλάβουν επίσημα βασιλικά καθήκοντα. «Προσπαθούμε να τους αναθρέψουμε γνωρίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό να πρέπει να εργαστούν για να ζήσουν. Γι ‘αυτό πήραμε την απόφαση να μην χρησιμοποιούν τους τίτλους HRH. Τους έχουν και μπορούν να αποφασίσουν εάν θα τους χρησιμοποιήσουν όταν γίνουν 18, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ απίθανο» ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ