Όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε τελικά την ημερομηνία κυκλοφορίας για τα απομνημονεύματά του οι θαυμαστές του δεν μπορούσαν παρά να παρατηρήσουν, και να σχολιάσουν, τη σημασία της ημερομηνίας που επιλέχθηκε για τη δημοσίευσή τους.

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, «SPARE», θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά τα 41α γενέθλια της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Η πρώτη εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι συνήθως ήσυχη στο βασιλικό μέτωπο, με πολλούς royals να κάνουν τις διακοπές τους.

Τα τρία παιδιά της Κέιτ, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, δεν αναμένεται να επιστρέψουν στο σχολείο μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι το βασιλικό ζευγάρι πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί δημόσια παρά μόνο αφού τα παιδιά τους ξεκινήσουν ξανά τα μαθήματα το νέο έτος. Όσο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά καθήκοντα στις 12 Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας μια εμφάνιση στο Κάστρο του Γουίνδσορ για λογαριασμό της Βασίλισσας.

Κέιτ Μίντλετον
Τα απομνημονεύματα του Χάρι αναμφίβολα θα έχουν αντίκτυπο στη βασιλική οικογένεια και σύμφωνα με το Penguin Random House, το «SPARE» «θα μεταφέρει τους αναγνώστες πίσω σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του εικοστού αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη και φρίκη. Όταν η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναπαύθηκε, δισεκατομμύρια αναρωτήθηκαν τι σκέφτονταν και αισθάνονταν οι Πρίγκιπες – και πώς θα εξελισσόταν η ζωή τους από εκείνο το σημείο και μετά».

Το δελτίο τύπου για το επερχόμενο βιβλίο μάλιστα πρόσθεσε: «Για τον Χάρι, αυτή είναι επιτέλους η ιστορία του». «Με την ακατέργαστη, ακλόνητη ειλικρίνειά του, το «SPARE» είναι μια δημοσίευση ορόσημο γεμάτη διορατικότητα, αποκάλυψη, αυτοεξέταση και σοφία που κερδήθηκε με κόπο για την αιώνια δύναμη της αγάπης έναντι της θλίψης», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Το «Spare» του πρίγκιπα Χάρι θα γίνει λοιπόν διαθέσιμο στο κοινό στις 10 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά τα 41α γενέθλια της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

main photo: Ndp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ