Τα Χριστούγεννα ανέκαθεν ήταν μία ξεχωριστή περίοδος για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ. Κάθε χρόνο γιόρταζε την ημέρα των Χριστουγέννων, μαζί με την οικογένειά τους, ενώ καθιερωμένη ήταν η εορταστική βόλτα της οικογένεας προς την εκκλησία του Sandingham.

Η αείμνηστη βασίλισσα τηρούσε και μία παράδοση προς τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς της, τα δισέγγονά της, η οποία και αποκαλύφθηκε.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ήθελε να δίνει χαρά στα δισέγγονά της

Ο πρώην μπάτλερ Γκραντ Χάρολντ – ο οποίος εργάστηκε για τον βασιλιά Κάρολο από το 2004 έως το 2011 ανέφερε στη Mirror: «Άκουσα ότι στο Sandringham, η βασίλισσα φρόντιζε να μείνει χωρίς στολίδια ένα από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να το στολίσουν μόνα τους τα παιδιά. Σίγουρα ήταν μία διαδικασία που τους έδινε πολύ χαρά.

Και πρόσθεσε: «Είναι μία παράδοση που ξεκίνησε εκείνη και τα παιδιά χαίρονταν πολύ που μπορούσαν μόνα τους να διακοσμήσουν το δέντρο!».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Χάρολντ, αποκάλυψε τι δεν χρησιμοποιούν ποτέ οι γαλαζοαίματοι στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. «Όλοι χρησιμοποιούν πούλιες κατά τη διάρκεια των γιορτών αλλά σε σπίτι γαλαζοαίματου, θα δεις περισσότερες πρασινάδες, φωτάκια, κάθε λογής στολίδια αλλά πούλιες σπάνια θα συναντήσεις», είπε ο πρώην βασιλικός μπάτλερ.

Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο βασιλιάς Κάρολος επιβεβαίωσε ότι θα περάσει την ημέρα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του στο κτήμα του Sandringham. Εκεί θα είναι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλιας και τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ