Η πρώην κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι, Κρεσίντα Μπόνας, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι είχε αμφιβολίες στο ξεκίνημα της καριέρας της ως ηθοποιός και ότι φοβόταν ότι ο κόσμος θα τη θυμάται μόνο ως το κορίτσι του Πρίγκιπα Χάρι.

«Ο φόβος της αποτυχίας, ο φόβος της απόρριψης, ο φόβος να μην το κάνω σωστά, ο φόβος ότι δεν είμαι τέλεια… Νομίζω ότι αυτό με περιόρισε σε ορισμένες καταστάσεις στη ζωή μου», δήλωσε η 31χρονη Κρεσίντα στην «Daily Telegraph».

«Νομίζω ότι πλέον έχω αυτοπεποίθηση και ευτυχώς έμαθα να μην αγχώνομαι πολύ για τα μικρά πράγματα. Και απλά πιστεύω ότι μου έδωσε σίγουρα μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού και μια ισχυρότερη αίσθηση αυτού που θέλω ή δεν θέλω». Η Κρεσίντα ανέφερε ότι θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από τους επιφανειακούς τίτλους.

«Νομίζω ότι τέτοιοι όροι είναι πολύ στενόμυαλοι» πρόσθεσε. Τώρα, ως καθιερωμένη πλέον ηθοποιός, αφήνει τη δουλειά της να μιλήσει από μόνη της. «Νομίζω ότι δουλεύω πολύ, πολύ σκληρά, μου αρέσει αυτό που κάνω και ελπίζω ότι αυτός ο ρόλος έχει δείξει στους ανθρώπους τι μπορώ να κάνω και τι θα ήθελα να κάνω προχωρώντας μπροστά και να μην εγκλωβιστώ σε κουτάκια με κανέναν τρόπο» ανέφερε.

Η Κρεσίντα και ο Χάρι χώρισαν το 2014 ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. Μετά το χωρισμό τους, η Κρεσίντα, η οποία παραβρέθηκε στον βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του Χάρι Γουέντγουορθ-Στάνλεϋ, και μάλιστα ετοιμάζονταν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρόλα αυτά, ο γάμος τους έπρεπε να αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ