Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πρωταγωνιστούν σε καθημερινή βάση μετά την κυκλοφορία των εκρηκτικών απομνημονευμάτων του, Spare.

Το αμφιλεγόμενο βιβλίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 10 Ιανουαρίου -αν και κυκλοφόρησε νωρίτερα στην Ισπανία- με τον πρίγκιπα να παραχωρεί επίσης μια σειρά από συνεντεύξεις με όλες τις λεπτομέρειες.

Ενώ αρκετοί φίλοι του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχουν μιλήσει υπέρ του ζευγαριού, υπάρχει ένα άτομο που έχει μείνει σιωπηλός, η Τζέσικα Μαλρόνεϊ.

Η Μέγκαν και η Τζέσικα ήταν κάποτε απίστευτα δεμένες. Δημιούργησαν έναν ισχυρό δεσμό όταν η Μαρκλ μετακόμισε στον Καναδά για να γυρίσει το Suits. Ωστόσο, οι δύο κυρίες είχε αναφερθεί ότι είχαν τσακωθεί το 2020, όταν η influencer Sasha Exeter κάλεσε την Τζέσικα για εμφάνιση στην κοινότητα του fashion blogging.

Μέγκαν Μαρκλ

Η Τζέσικα ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αναφέροντας τη Μέγκαν Μαρκλ ως μια από τις «πιο στενές της φίλες». Στον απόηχο του Spare, η άλλοτε κολλητή της Μέγκαν επιλέγει να αγνοήσει την οργή και να επικεντρωθεί στη νέα της οικογένεια.

Αυτή την εβδομάδα μοιράστηκε δύο τιγμιότυπα που τη δείχνουν με το μικρότερο παιδί της, Ivy. Η Τζέσικα έχει επίσης δίδυμα αγόρια, τον Brian και τον John. Η 42χρονη Τζέσικα ανέβασε ένα απόσπασμα με μορφή story στο Instagram όταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix «Harry and Meghan» και έγραφε: «Το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ ήταν να μάθω πώς να κινούμαι μακριά από το πλήθος»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ