Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον νονό της, Πρίγκιπα Κάρολο

Μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή της αλλά και τη σχέση που διατηρεί με τον νονό της

H εγγονή του Βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ της Ελλάδος και της Άννας – Μαρίας της Δανίας, Μαρία Ολυμπία μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Telegraph για τη ζωή της, την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας αλλά και για τη σχέση που διατηρεί με τον νονό της, Πρίγκιπα Κάρολο.

Η 24χρονη Μαρία Ολυμπία, η οποία είναι η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, με αφορμή την φωτογράφισή της για τον Οίκο μόδας Louis Vuitton, όπου αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη και αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές της ζωής της αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

“Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει”

Όπως σημειώνει η Telegraph η Μαρία Ολυμπία, “είναι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο”. Αλλά αυτό δεν την ενοχλεί καθόλου. Αντιθέτως, φαίνεται να το απολαμβάνει. “Είμαι κάτι ανάμεσα. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας“,  δηλαδή μπορεί να περνάει απαρατήρητη και χωρίς σωματοφύλακα. Και συνεχίζει: “Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να φοράω μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής“.

Η σχέση της με τον νονό της, πρίγκιπα Κάρολο

Νονός της είναι ο πρίγκιπας Κάρολος και η βάφτισή της έγινε στον ναό του Αγίου Γεωργίου στην Κωνσταντινούπολη, από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η ίδια τονίζει: «είναι ο καλύτερος νονός» καθώς θυμάται πάντα τα γενέθλιά της. “Είναι πολύ καλός άνθρωπος, έχει κάνει πάρα πολλά για το περιβάλλον και έχει τόσες υπέροχες ιστορίες” λέει η Μαρία Ολυμπία. Όσο για τα δώρα που της έκανε; “Κάτι από το Gap ή ένα μικρό κολιέ, μια φορά μου έστειλε μια πένα“. Ακόμη και σήμερα όμως υποστηρίζει πως δεν έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ τους. «Φυσικά τα δώρα σταματούν όταν γίνεσαι 18 ετών, αλλά εξακολουθούμε να αλληλογραφούμε» συμπληρώνει.

Η Μαρία Ολυμπία πλέον ζει μόνιμα στο Λονδίνο μακριά από την οικογένεια της, η οποία έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ, ενώ ο παππούς της Βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει εγκατασταθεί στο Πόρτο Χέλι, από το 2013. Ωστόσο, δεν αισθάνεται μοναξιά καθώς έχει πάντα μαζί της το σκυλάκι της αλλά και τον σύντροφό της Peregrine Pearson, ενώ στοχεύει να αποκτήσει τη δική της εταιρία στον χώρο της μόδας.