Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix, «Harry and Meghan» αναφέρονται στη ζωή τους και τις αποφάσεις που έχουν πάρει, ενώ παράλληλα δεν διστάζουν να μιλούν για τα παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ.

Στο τέταρτο επεισόδιο, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι είχε διαφωνήσει με το Παλάτι για το πού θα απαθανατιστεί η φωτογραφία μετά τον τοκετό της Μέγκαν και τον ερχομό του Άρτσι, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Μάιο του 2018. Η παράδοση θέλει τα μωρά των royals να αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στα σκαλιά του νοσοκομείου, κάτι που έκανε κι η Κέιτ και με τα τρία παιδιά της.

Ωστόσο, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρουσίασαν τον γιο τους στον κόσμο μέσα στα τείχη του κάστρου του Γουίνδσορ, καλώντας τα μέλη του Τύπου να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν ανέφερε χαρακτηριστικά στο ντοκιμντέρ του Netflix: «Υπήρχε ήδη η πίεση της φωτογραφίας με τον Άρστι στα σκαλιά του νοσοκομείου. Ήμουν πολύ ανήσυχη για τον τοκετό επειδή ήμουν μεγαλύτερη ηλικιακά και δεν ήξερα αν θα έπρεπε να κάνω καισαρική».

Αν και εκείνη αρχικά δέχτηκε να απαθανατιστούν μπροστά από το νοσοκομείο, αυτό δεν συνέβη λόγω της συμφόρησης που θα επικρατούσε. Η Μέγκαν Μαρκλ ισχυρίστηκε πως ρώτησε ποια ήταν η άλλη λύση. Έτσι, λοιπόν, η πρώτη φωτογραφία του Άρτσι ήταν μέσα από το κάστρο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ