Η πλειοψηφία των Βρετανών έχει θορυβηθεί από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Πλήθος κόσμου συρρέει στο σημείο όπου βρίσκεται η σορός της βασίλισσας για να αποδώσει τιμές.

Μάλιστα η ουρά των Βρετανών που έχει σχηματιστεί φτάνει σύμφωνα με δημοσιεύματα τα δέκα χιλιόμετρα και έτσι ανακοινώθηκε ότι εάν ξεπεράσει το μήκος αυτό η δίοδος θα είναι προσωρινά κλειστή για νεοεισερχόμενους.

Στιγμιότυπο από βίντεο στο You Tube

Η διαδρομή για τα μέλη των Βρετανών που περιμένουν να αποτίσουν τα σέβη τους στην Αυτή Μεγαλειότητα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών που το φέρετρό της θα αναπαυθεί στο Westminster Hall εκτείνεται αυτή τη στιγμή στα 6,9 χιλιόμετρα πάνω από τον Τάμεση και κατά μήκος της South Bank μέχρι το Southwark Park.

Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William θα περπατήσουν μαζί με τον πατέρα τους, τον βασιλιά Κάρολο Γ’, σήμερα καθώς θα συνοδεύσουν το φέρετρο της Βασίλισσας από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ, όπου ταφεί τελικά η εκλιπούσα μονάρχης.

Αφού έμεινε όλη τη νύχτα στο Bow Room – το ίδιο δωμάτιο στη δυτική πτέρυγα του παλατιού που χρησιμοποιείται από τη βασίλισσα για να φιλοξενήσει παγκόσμιους ηγέτες – η μονάρχης θα αναχωρήσει για τελευταία φορά από το σπίτι της στο Λονδίνο σε μια πομπή που θα ξεκινήσει στις 14:22 την Τετάρτη.

Το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ έφτασε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τζάιλς στο Εδιμβούργο την Τρίτη, όπου το παρέλαβαν ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, τα εγγόνια της Βασίλισσας, οι σύζυγοί τους και άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ