Η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή, το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών. Η μονάρχης άφησε την τελευταία της πνοή ειρηνικά στο Balmoral, έχοντας κοντά της τον γιο της και νέο βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα.

Η βασιλική στέψη της έγινε στις 2 Ιουνίου του 1952 και υπήρξε η δεύτερη πιο μακροβιότερη μονάρχης, συμπληρώνοντας 70 χρόνια στο θρόνο, τον περασμένο Ιούνιο. Μετά το θάνατό της, οι τίτλοι στη βρετανική βασιλική οικογένεια θα αλλάξουν. Πώς θα διαμορφωθούν;

Πρίγκιπας William

Mετά τη στέψη του Καρόλου, ο Δούκας τους Κέιμπριτζ θα αποκαλείται ως ο επόμενος πρίγκιπας της Ουαλίας. Θα γίνει ο 22ος διάδοχος του τίτλου από το 1301.

Kate Middleton

Η Κάθριν Μίντλετον που μέχρι στιγμής τιτλοφορείται ως Δούκισσα του Κέιμπριτζ, θα λάβει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι η τελευταία γυναίκα που πήρε τον τίτλο αυτό, το 1981, με το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Παρόλο που ο τίτλος δόθηκε τυπικά στη Καμίλα μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, εκείνη προτίμησε να διατηρήσει τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης, τιμώντας τη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε ότι η Καμίλα μετά το θάνατό της θα πάρει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου, όταν ο Κάρολος θα στεφθεί βασιλιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ